RTX 3070 Ti sistemde tüm oyunlarda düşük performans almak

umut dündar

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım RTX 3070 Ti, işlemcim i9 12900K ve 32 GB RAM var. Ekranım 32 inç, soğutma konusunda bir problemim yok. Ancak oynadığım oyunlarda sürekli kasma oluyor. Yeni format attım, virüs ya da arka planda fazladan çalışan uygulama da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunlari oynuyorsunuz, hangi ayarlarda oynuyorsunuz, suruculeriniz guncel mi, NVIDIA App ile mi kurdunuz suruculeri? Bunlar kisisel bilgi falan degil korkmadan paylasin. Yoksa nasil bilelim sorununuzun ne oldugunu.

Hangi oyunlari oynuyorsunuz, hangi ayarlarda oynuyorsunuz, suruculeriniz guncel mi, NVIDIA App ile mi kurdunuz suruculeri? Bunlar kisisel bilgi falan degil korkmadan paylasin. Yoksa nasıl bilelim sorununuzun ne oldugunu.

Az önce en düşük ayarlarda hem FC24 hem de FC 25 oynamayı denedim maç sırasında sürekli kasıyor takılıyor 1 ay önceye kadar yüksek çözünürlükte oynadığım oyunları şu an en düşükte oynayamıyorum.

Az önce en düşük ayarlarda hem FC24 hem de FC 25 oynamayı denedim maç sırasında sürekli kasıyor takılıyor 1 ay önceye kadar yüksek çözünürlükte oynadığım oyunları şu an en düşükte oynayamıyorum.
Online olarak mi oynadiniz? MSI Afterburner gibi uygulamalardan CPU ile GPU performansini izlediniz mi hic?

Hocam, MSI Afterburner değerlerinizi atma imkanınız var mı? Bir de arkadaşın sorduğu sorulara yanıt vermezseniz, sorununuza çözüm üretemeyiz.
buradaki değerleri mi sordunuz

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    174,3 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı