- Makaleler
- 3
Daha fazla
Merhabalar şimdi küçük bir tavsiye isteyeceğim sizlerden. Güzel bir sistem topladım geriye sadece ekran kartım kaldı. Ekran kartı olarak da RTX 3070 almayı düşünüyordum. Malum stoklarda yoktu vs. bugün itibarıyla Vatan'a falan gelmeye başlamış. Diğer yerlere de gelir mutlaka. Şimdi ocak veya şubat gibi bu Ti veya Super olan versiyonun geleceği uzun süredir biliniyor özellikle AMD'den gelen atak sonucu olarak. Sizce bir veya iki ay daha bu yeni versiyonları beklemeli miyim? Beklemeye değer mi?
Topladığım sistem ise:
R7 3700X.
2x8 GB 3600 MHz Corsair Vengeance RGB Pro.
B550 GAMING Carbon.
Corsair RM850 PSU.
Cooler Master TD500 mesh kasa.
XPG SX8200 512 GB SSD.
2 TB Seagate 7200 RPM 256 MB önbellek HDD.
Ek olarak bu sistemi toplayalı 2-3 ay oluyor. İndirimleri takip edip tek tek indirimde gördükçe aldım. Elimde önceki bilgisayarımdan kalan GTX 1050 Ti ile kullanıyorum. Şu anda işimi görüyor yetiyor da bana. Oynamak istediğim oyunları da yeni kartı aldığımda oynacaklarım olarak bekletiyorum. Online oyunlar ile vakit geçiriyorum. Warzone ve World of Tanks ile. Bu durumda beklenmeli mi yoksa RTX 3070 alınmalı mı tavsiyeleriniz nelerdir?
Topladığım sistem ise:
R7 3700X.
2x8 GB 3600 MHz Corsair Vengeance RGB Pro.
B550 GAMING Carbon.
Corsair RM850 PSU.
Cooler Master TD500 mesh kasa.
XPG SX8200 512 GB SSD.
2 TB Seagate 7200 RPM 256 MB önbellek HDD.
Ek olarak bu sistemi toplayalı 2-3 ay oluyor. İndirimleri takip edip tek tek indirimde gördükçe aldım. Elimde önceki bilgisayarımdan kalan GTX 1050 Ti ile kullanıyorum. Şu anda işimi görüyor yetiyor da bana. Oynamak istediğim oyunları da yeni kartı aldığımda oynacaklarım olarak bekletiyorum. Online oyunlar ile vakit geçiriyorum. Warzone ve World of Tanks ile. Bu durumda beklenmeli mi yoksa RTX 3070 alınmalı mı tavsiyeleriniz nelerdir?
Son düzenleyen: Moderatör: