Elektronik RTX 3070 ve Ryzen 5600 sistem 17.999₺!

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Bu videoya bakarken canım sıkıldı, uzun zamandır ucuz 3060 Ti sistem bakıyordum ve bu fırsat karşıma çıktı. Yeterli param var fakat YKS'de başarısız olursam diye üniversite parası olarak tutmaya karar vermiştim. O yüzden bu sisteme sadece içim yanarak bakmaktan başka çarem yok. Bari siz faydalanın... Fiyat ilk 250 stok için geçerliymiş, muhtemelen stok 1,5 günden erken biter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu videoya bakarken canım sıkıldı, uzun zamandır ucuz 3060 Ti sistem bakıyordum ve bu fırsat karşıma çıktı. Yeterli param var fakat YKS'de başarısız olursam diye üniversite parası olarak tutmaya karar vermiştim. O yüzden bu sisteme sadece içim yanarak bakmaktan başka çarem yok. Bari siz faydalanın... Fiyat ilk 250 stok için geçerliymiş, muhtemelen stok 1,5 günden erken biter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7900xt için sistem toplamasam aslında iyi sistem bu fiyata geleceğe yönelik olarak biraz sıkıntılı ama upgrade açısından

Devlet üniversite kazanırsın bu yıl inşallah.
İstanbul'da Lojistik MYO devlet yok hocam.

Üstelik Lojistik ve Animasyon'u aynı anda okuma hedefim için ya Gelişim ya da Arel'e gitmem gerekiyor.

İstanbul'da Lojistik MYO devlet yok hocam.

Üstelik Lojistik ve Animasyon'u aynı anda okuma hedefim için ya Gelişim ya da Arel'e gitmem gerekiyor.

Deü animasyonu hedeflesene direkt.

DEÜ animasyonu hedeflesene direkt.
YKS 2022'de hedefim 4 yıllık ünivesiteydi fakat yavaş yavaş fikrim değişmeye başladı. Şuan 2 yıllık Lojistik ile Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyonu ÇAP yapmayı düşünüyorum.

İl dışına çıkmam pahalı olur gibi görünüyor.

İki ön lisans çap yapabiliyorsan iyi fikir.
Şuan hem Sözel hem TYT çalışıyorum. Tercih zamanı üniversiteye giderek daha fazla bilgi edineceğim.

Yapılabiliyor sanırım:
1684512450266.png

Son düzenleme:
Nvidia severler için fiyatı fazla değil, ssd filan ozellestirilip alınabilir.

Ama buna 18 vermek yerine üstüne 4-5 daha koyup 7600 işlemcili ddr5 sistem toplanır ekran kartı 3060 veya 6700XT belki daha üstü.

3070 den 3060 a düşmene karşılık, daha iyi işlemci, güncel teknoloji ddr5, iyi kasa ve psu, ve daha güçlü bir işlemci alınır.

Kısacası görüsüm olumsuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı