RTX 3070 vs 6700 XT

JayzDmx59

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar gönlüm biraz NVIDIA ekran kartlı sistem istediğim için şu sistemi alacaktım.

Ama daha uygun olması ve VRAM avantajı olması sebebiyle yazılım sorunları duyumlarına rağmen biraz da çekinerek şu sistemi gözüme kestirdim.

6700XT olan sistemde işlemciyi 5600'e yükselttim. Bellekleri 3600 MHz ile değiştirdim. Anakatı ASUS TUF B550 yaptım ve M.2 SSD'yi 1 TB yaptım fiyat 19.551 oldu. Eğer bu sistemi al derseniz işlmciyi 5600X yapmaya gerek var mı? Eğer parasına değer yükselt derseniz orada 2 tane 5600X var sebebini de pek anlamadım birisi daha uygun hangisi olmalı? Bu arada bunu alırsam yazılımla ilgili çok sıkıntı yaşar mıyım sizce? AMD de bu FSR iyi çalışıyor mudur acaba? Ya da ileride iyileştirmeler gelir mi?

Bir de şu monitörü alıp ASUS TUF GAMING VG27AQ 27" 2560x1440 WQHD 165Hz 1ms HDMI DP HDR IPS G-Sync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR kullanacağım. Kasa+monitöre 30 bin fiyat biçmiştim. Kulaklık, klavye ve mouse de almak lazım tabii bu sisteme yakışır uygun fiyatlı AMD sistemi alırsam daha iyi olacak gibi. Ama yazılım hataları falan olumsuz bir takım yorumlar gözümü korkuttu.

NOT: Konuyu yanlış kısma açmışım özür dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı