ikinci elde 10k civarıBütçe var mı yoksa sadece bu iki kart mı seçeneklerimiz? Bu iki kart ise 3070 8GB daha mantıklı.
Ama yazılım olarak baya ölü kartlar olduğunu öğrendim 6000 serisinin.Hocam merhaba bütçeniz 10k ise RX 6800 almak çok daha mantıklı bir seçenek eğer 2 kartan birini alacağım derseniz 6700XT daha mantıklı bir tercih olacaktır.
Hocam Nvidia hala 3000 serisine DLSS için en iyi desteği veriyorken amd'nin zaten yazılım olarak geride kalması bir de 6000 serisinden fsr desteğini falan çekmesi düşündürdü. Bir de mesela 6700xt 12gb okey ama oyunda 11gb kullanıyor testlerde, 3070 8gb o da 7gb kullanıyor. Ne anladım bu işten diye düşündüm.İkinci elde 9750 tlye RX6800 bulunabiliyor şuanda k var fg yok şeklinde, ben de @tahm oynuyom hocama katılıyorum, kart çok rahat 2k oynatır, 1080 full ayarlarda 2-3 yıl götürür diye tahmin ediyorum. Yazılım olarak ölüden kastınız nedir bu arada ? Kartlar cayır cayır çalışıyor ve 2.elde 6000 serisi hala en f/p seri bence.
Ama yazılım olarak bayağı ölü kartlar olduğunu öğrendim 6000 serisinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.