10FPS fark fazla bir kayıp değil bence testlere baktım da fazla bir açıklık yok hatta yeri gelince aynı performansı sergiliyor.
Bana kalırsa böyle bir kartta oyunlarda mutlaka Ray Tracing açmak isteyeceksindir ve bariz bir FPS farkı yaratır ayrıca NVIDIA teknolojisi ve yazılımı bana göre çok daha iyi.
3080 almaya karar verdim şu an. Fakat sistem toplama konusunda hiçbir bilgim yok. Konuya hakim arkadaşlar bu konu üzerinden sistem önerirlerse çok sevinirim. Yeni konu açamıyorum site kuralları gereği. Bütçem 35 bin civarı. 2K monitör de dahil olacak sisteme @messinicocugu@452252@xXenom Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Paris, 1789. The French Revolution has been suppressed with bloodshed by Louis XVI and his merciless mechanical army. Aegis, a mysterious automaton masterpiece, must confront the king's army alone to save history in this challenging action-RPG.
Attığın testte RTX 3080 var. 10 GB aşamadığı için orada kalmış zaten. RTX 3060 olanı izle. 1080p'de bile 9 GB kullanıldığını görürsün. Benim attığımda 4K ve ayarlar maksimuma çekildiği için 23 GB normal.