RTX 3080 83+ derece

xiastel

Femtopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill 3200MHz 2x8
Ekran kartı
Palit RTX 3080 Gaming Pro 10gb
Anakart
MSI B450m pro m2 v2
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba herkese, 4K 120Hz Ultra ayarlarda FIFA oynarken veya başka bir oyuna girdiğimde kart fanları aşırı sesli çalışıp direkt 83 dereceye çıkıyor daha sonra ekrana görüntü vermeyi kesiyor. Restart atınca tekrar görüntü geliyor. Isındığı için sanırım görüntü vermeyi kesiyor. Çözünürlükle alakası var mı? Kasanın yan kapağını açtığımda kapanma sorunu gitti, fanlar hala aşırı sesli çalışıyor. Sıcaklık ise 78-80 derecelerde fakat 83'te kart kapatıyor kendini normal mi bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, 4K 120Hz Ultra ayarlarda FIFA oynarken veya başka bir oyuna girdiğimde kart fanları aşırı sesli çalışıp direkt 83 dereceye çıkıyor daha sonra ekrana görüntü vermeyi kesiyor. Restart atınca tekrar görüntü geliyor. Isındığı için sanırım görüntü vermeyi kesiyor. Çözünürlükle alakası var mı? Kasanın yan kapağını açtığımda kapanma sorunu gitti, fanlar hala aşırı sesli çalışıyor. Sıcaklık ise 78-80 derecelerde fakat 83'te kart kapatıyor kendini normal mi bu durum?
mining yaptınız mı?

Sıcaklık limiti olabilir kartta. Msi Afterburner uygulamasında temperature limit diye bir ayar var bende 82 dereceye ayarlı ama hiç geçmediğim için ne oluyor bilmiyorum. Deneyebilirsiniz arttırmayı programdan.

Benim Galax 1660 super yük altında 86 dereceleri görüyordu ben de kasadan çıkarıp içini açıp güzelce temizleyip termal macununu yeniledim (kartı alalı 3 sene oldu) şu an yük altında 70i geçmiyor şayet kartınız yeni degilse termal macun değişimini öneririm.

Teşekkürler hepinize, kart hiç açılmadı miningte yapılmadı. mx4 2020 macunum vardı işlemci macununu değiştirmiştim. 8.5w/mk bu iş görürür mü? padleri değiştirmek gerekli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı