Bütçe
2700-2800€
Fanları takmak kolay, konu açarsın halledersin. Önce sistemi almak gerek.
Fiyatı çok yükselmemiş Allah'tan, biraz sonra ekran kartlarında güzel indirim var mı diye bakacağım.
Abi galiba ARCTIC Liquid Freezer II 360 RGB phanteks eclipse p500a nin ustune sigmiyormus. Ne yapayim baska kasa mi bulayim yoksa sogutucuyu mu degistireyim.

Ben bir arkadaşa sorayım dönerim.

Arkadas sigar dedi.
O zaman aliyorum.

Arkadas sigar dedi.
Intel KF yerine K alayim mi 15 euro fark var bir de grafik kartini hemen alamicam. Duseceginden deil, ama zaten dusecek diyolar eth den dolayi.

Arkadas sigar dedi.
Abi herkes 4 tane vidadan fazlasini zor takiyosun diyor internette ama herkes yine 4 vidanin bir problem olmayacagini soyluyor eger radyatoru biraz one kaydirirsak 4den biraz daha fazla vida da takilabiliyormus.
O zaman aliyorum.

Intel KF yerine K alayim mi 15 euro fark var bir de grafik kartini hemen alamicam. Duseceginden deil, ama zaten dusecek diyolar eth den dolayi.

Abi herkes 4 tane vidadan fazlasini zor takiyosun diyor internette ama herkes yine 4 vidanin bir problem olmayacagini soyluyor eger radyatoru biraz one kaydirirsak 4den biraz daha fazla vida da takilabiliyormus.
bu arada ust montesi icin konusuyorum burada.

Arkadas sigar dedi.
Be Quiet Pure Base500DX BGW38 ATX nasildir? Phantenks ile kapisabilir mi ne dusunuyorsunuz? Onun da 3 fani var sanirsam.

Son düzenleme:
O zaman aliyorum.

Intel kf yerine k alayim mi 15 euro fark var bir de grafik kartini hemen alamayacağım. Duseceginden değil, ama zaten dusecek diyorlar ETH'den dolayi.

Abi herkes 4 tane vidadan fazlasini zor takiyosun diyor internette ama herkes yine 4 vidanin bir problem olmayacagini soyluyor eger radyatoru biraz One kaydirirsak 4'den biraz daha fazla vida da takilabiliyormus.

Bu arada ust montesi icin konusuyorum burada.

Be Quiet Pure base500DX bgw38 ATX nasildir? Phantenks ile kapisabilir mi ne dusunuyorsunuz? Onun da 3 fani var sanirsam.

500DX'te iyidir ama P500a kadar değil. P500a çok daha geniş bir kasa. Hava akışı da daha iyi.

Kf ve k performans olarak aynı, sadece k serisinin içerisinde ekran kartı da var.
Kf serisi daha ucuz olduğu için onu önerdim.
Eğer arada sadece 15 euro fark varsa 12700k’yı da alabilirsin.

500DX'te iyidir ama P500a kadar değil. P500a çok daha geniş bir kasa. Hava akışı da daha iyi.

Kf ve k performans olarak aynı, sadece k serisinin içerisinde ekran kartı da var.
Monitor ve ekran karti haric her seyi siparis ettim. Carsambaya her sey gelmis olacak. Kf siparis ettim ve sogutucuyu da degistirmedim. O 15 euroya da 1 ekstra exhaust fani aldim.

Abi galiba 3080 TI ya butce yetmeyecek 3080 li bir ekran karti var mi?

Son düzenleme:
Monitor ve ekran karti haric her seyi sipariş ettim. Carsambaya her şey gelmis olacak. Kf sipariş ettim ve sogutucuyu da degistirmedim. O 15 euroya da 1 ekstra exhaust fani aldim.

Abi galiba 3080 Ti'ya bütçe yetmeyecek 3080'li bir ekran karti var mi?

6900XT:

3080 10GB:

YT'den karşılaştırmalarına bakabilirsin.
6900xt daha güçlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı