Bütçe
2700-2800€
Işın izleme istiyorsanız RTX 3080 daha başarılı DLSS sayesinde. FSR'da fena değil ama kesinlikle DLSS kadar iyi de değil. Işın izleme olmasa da olur diyorsanız 6900 XT çok daha iyi bir seçim olur. Tabi amacınızın oyun olduğunu düşünerek bu şekilde yorumda bulundum. Amacınız iş için ise hangi programları kullandığınıza göre yer yer Nvidia, yer yer AMD daha iyi oluyor.

@356280 @Ayberk Gürfidan tamamdir kararimi videolardan bakarak vereceğim. Kasa icin P500a ya biraz gurultulu diyorlar acaba gidip P600s mi alsam. Bir de P600s daha mi buyuk? Fiyatlari ayni bu arada.

P500A'nın gürültülü olacağını sanmıyorum. Tabii ki de bir P600s kadar sessiz olamaz, P600s ses yalıtımlı. İkisi de çok geniş kasalar ama P600s daha büyük. P600s daha Premium bir kasa.
Hava akışında P500a daha önde, ama sıkıntı yok. İkisi de hava akışında gayet başarılı.

P500A'nın gürültülü olacağını sanmıyorum. Tabii ki de bir P600s kadar sessiz olamaz, P600s ses yalıtımlı. İkisi de çok geniş kasalar ama P600s daha büyük. P600s daha Premium bir kasa.
O zaman p600s alayim hem o tam olarak aliyormus sogutucuyu. Daha fazla hava istersem de onunu acarim degil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı