Bnalsveee eisaemyck
Hectopat
TUF 650W gayet yeterli bu sisteme.
ROG yapmak daha mantıklı bende yeteceğini düşünmüştüm internette yetmez yazıyordu
@Uchiha Shisui hocam bizi bilgilendirebilir.
TUF 650W gayet yeterli bu sisteme.
ROG yapmak daha mantıklı bende yeteceğini düşünmüştüm internette yetmez yazıyordu
@Uchiha Shisui hocam bizi bilgilendirebilir.
Ben hala 31k için 4070 Ti ile sistem toplama mesajı bekliyorum![]()
Ben hala 31K için 4070Ti ile sistem toplama mesajı bekliyorum![]()
sene olmuş 2023 hala vram muhabbeti mi yapıyorsunuz gerçektenNVIDIA takıntılıları için iyi bence ama baya komik cidden 10gb VRAM. 3080'in rakibi RX 6800 ve XT'nin 16gb VRAM'i var. Ben olsam gider AMD alırım.
Sene olmuş 2023 hala VRAM muhabbeti mi yapıyorsunuz gerçektenAMD 64 GB VRAM'li kart cıkarsa da bir şey fark etmeyecek yine insanlar gidip düşük VRAM'li NVIDIA'yı alacak. Çin markalarının 238493298 piksel telefon politikası gibi VRAM olayı da 3080 10GB VRAM taş gibi kart 4 sene götürür babalar gibi sonra da değiştirirsiniz zaten.
2 yıl sonra ben 3080 imi satar 6080 falan alırım hocam hayat cok kısa böyle şeyleri takmak için her malın alıcısı vardır rahat olun uygun olan ürünü alın keyfinize bakın2 yıl sonra 10GB VRAM 2K çözünürlükte yetsin gel beni bul.
2 yıl sonra ben 3080IMI satar 6080 falan alırım hocam hayat cok kısa böyle şeyleri takmak için her malın alıcısı vardır rahat olun uygun olan ürünü alın keyfinize bakınayrıca 2 yıl değil 4 yıl sonra bile rahatlıkla oynayın Niğde'ye selam ^^
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.