S Silinen üye 294212 Ziyaretçi 16 Mart 2020 #41 RaveN Tattoo dedi: dediğiniz ürünler itopya'da var mı acaba ben tam anlamıyorum detaylarından. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
RaveN Tattoo dedi: dediğiniz ürünler itopya'da var mı acaba ben tam anlamıyorum detaylarından. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Bilgisayar Evreni Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 51 16 Mart 2020 #42 ASUS ROG CROSSHAIR VIII IMPACT X570 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi Mini-ITX Anakart | ITOPYA ASUS ROG CROSSHAIR VIII IMPACT X570 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi Mini-ITX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CROSSHAIR VIII IMPACT ITOPYA'da. www.itopya.com Anakart önerim budur SSD ise Corsair Force MP600 1TB 4950MB-4250MB/s M.2 SSD Fiyatı
ASUS ROG CROSSHAIR VIII IMPACT X570 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi Mini-ITX Anakart | ITOPYA ASUS ROG CROSSHAIR VIII IMPACT X570 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi Mini-ITX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CROSSHAIR VIII IMPACT ITOPYA'da. www.itopya.com Anakart önerim budur SSD ise Corsair Force MP600 1TB 4950MB-4250MB/s M.2 SSD Fiyatı
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Mart 2020 #43 Neden ITX anakart? @Bilgisayar Evreni
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 16 Mart 2020 #44 Mithat Berhan dedi: Neden ITX anakart? @Bilgisayar Evreni Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Crosshair VIII Formula'yı atacaktı ama yanlışlıkla attı.
Mithat Berhan dedi: Neden ITX anakart? @Bilgisayar Evreni Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Crosshair VIII Formula'yı atacaktı ama yanlışlıkla attı.
Bilgisayar Evreni Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 51 16 Mart 2020 #45 Mithat Berhan dedi: Neden ITX anakart? @Bilgisayar Evreni Genişletmek için tıkla... Anlmadım Bilgisayar Evreni dedi: Anlmadım Genişletmek için tıkla... Telefondan yazınca o kadar oluyor.
Mithat Berhan dedi: Neden ITX anakart? @Bilgisayar Evreni Genişletmek için tıkla... Anlmadım Bilgisayar Evreni dedi: Anlmadım Genişletmek için tıkla... Telefondan yazınca o kadar oluyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Mart 2020 #46 @Bilgisayar Evreni minik boyutlu bir anakart atmışsın. Adamın kullanacağı ekran kartı bunun iki katı
Bilgisayar Evreni Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 51 16 Mart 2020 #47 denizsevim dedi: Büyük ihtimal Crosshair VIII Formula'yı atacaktı ama yanlışlıkla attı. Genişletmek için tıkla... Peki yanlışmıyım c8formüla duruyorken ve iddaa sına girerim en ağır şartlarda bile bana mısın demez.
denizsevim dedi: Büyük ihtimal Crosshair VIII Formula'yı atacaktı ama yanlışlıkla attı. Genişletmek için tıkla... Peki yanlışmıyım c8formüla duruyorken ve iddaa sına girerim en ağır şartlarda bile bana mısın demez.
RaveN Tattoo Megapat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 704 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #48 denizsevim dedi: Gaming X Trio 2080Ti modelinden memnum kalmamış biri olarak söylüyorum ki; ya EVGA alın ya da Asus. Genişletmek için tıkla... Hadi ya o zaman EVGA alacağım oda bir tek vatanda var 12K
denizsevim dedi: Gaming X Trio 2080Ti modelinden memnum kalmamış biri olarak söylüyorum ki; ya EVGA alın ya da Asus. Genişletmek için tıkla... Hadi ya o zaman EVGA alacağım oda bir tek vatanda var 12K
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 16 Mart 2020 #49 RaveN Tattoo dedi: Hadi ya o zaman EVGA alacağım oda bir tek vatanda var 12K Genişletmek için tıkla... Hocam sizi üzmek istemem ama yok
RaveN Tattoo dedi: Hadi ya o zaman EVGA alacağım oda bir tek vatanda var 12K Genişletmek için tıkla... Hocam sizi üzmek istemem ama yok
Bilgisayar Evreni Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 51 16 Mart 2020 #50 Mithat Berhan dedi: @Bilgisayar Evreni minik boyutlu bir anakart atmışsın. Adamın kullanacağı ekran kartı bunun iki katı Genişletmek için tıkla... İtopya başka bir site ıtx olduğunu görmedim. Siz diyince fark ettim ve itopya zaten bozuk bir site link atıyorum başka bir ürün görüntüleniyor.
Mithat Berhan dedi: @Bilgisayar Evreni minik boyutlu bir anakart atmışsın. Adamın kullanacağı ekran kartı bunun iki katı Genişletmek için tıkla... İtopya başka bir site ıtx olduğunu görmedim. Siz diyince fark ettim ve itopya zaten bozuk bir site link atıyorum başka bir ürün görüntüleniyor.