Hocam bu şirketleri anlamak zor. Gider uyduruk Fiat dandik, ucuz, kaza yapsan hava yastığı şansa açılan, kaza yaptığında çok büyük ihtimalle öleceğin araç yapar ama araç 200.000 km ye kadar bozulmadan bir şey olmadan direnir. Gider lamborgini Ferrari falan alırsın araba bayiden çıktığın an alev alır. Evet bunlar gerçekler. Bizim ilçenin bilgisayarcısı çok iyi bilgisayar deyip 3500'e bilgisayar sattı. GTX 1050 sistem. Monitör dahil 3500 ama işlemci kötü. Ama yanında dedi ki sıfır ayarında. Ve evet, gerçekten sıfır ayarında. Sisteme çektirmediğim eziyet kalmadı. Şubattan beridir yani kasayı aldığımdan beridir günde 50 defa test programı açıyorum. Voltajsız OC falan yapıyorum fanları PC ile birlikte 30 saat açık bırakıyorum yok. Bir şey olmuyor PC'ye. Sapasağlam maşallah. Ama işte sizin 3080 sistem daha bayiden. Pardon kutudan çıkmadan arızalı çıktı. Dalga geçmiyorum gerçekten adınıza üzüldüm. Gidip 3080 alacağım ve bozuk çıkacak vay be. Hocam bu arada bence uğraşmayın değişim talebinde bulunun. Gidecek 3080 alacaksınız ve bozuk çıkacak. Direkt değişim talebi açarım sistemi değişirim. Değişmezlerse devletin şu an adının aklıma gelmediği kurumundan dava açın.
Eki Görüntüle 1232639
Hocam size yukarıdaki yazıyı yazdım yt geçtim önüme bu çıktı. Güzel troll diyecekler olacaktır ama son derece ciddiyim.