RTX 3080 Ti ve RTX 3070 Ti Yılın İkinci Çeyreğinde Tanıtılabilir

Benim anlamadığım bir nokta var. 3080 ile 3090 arasında zaten oyunlarda ekstrem bir fark yok. 3080TI nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen oyun performansı 3090'ı geçecektir.

Eğer RTX 3090 Ti çıkarsa bu kartta acaba Samsung'un HBM-PIM çipleri kullanılır mı? Aklımda deli sorular...
Bildiğim kadarıyla çıkmayacak, adamlar daha 3080 Ti satacak =)

4000 serisi gelir zaten artık diye tahmin ediyorum.

2. çeyrekte tanıtılacağı söylenen, bir kaynak dışında sızıntısı olmayan kart için bu derece yorumlar yapmak sağlıklı değil. Bu Nvidia için de AMD için de geçerli.

BEllekler hızlanacak ve bunun yanında oyun motorları gelişip, 4K oyunlar daha optimize hale gelecek. Şu an 4K oyunlar sistem için gereksiz yükler bindiriyor. Ancak 4K oyunculuğun yaygınlaşmasıyla, bu sorun da ortadan kaldırılacaktır.

2. çeyrekte tanıtılacağı söylenen, bir kaynak dışında sızıntısı olmayan kart için bu derece yorumlar yapmak sağlıklı değil. Bu Nvidia için de AMD için de geçerli.

BEllekler hızlanacak ve bunun yanında oyun motorları gelişip, 4K oyunlar daha optimize hale gelecek. Şu an 4K oyunlar sistem için gereksiz yükler bindiriyor. Ancak 4K oyunculuğun yaygınlaşmasıyla, bu sorun da ortadan kaldırılacaktır.
Haklısınız kesinlikle ama sızıntıyı yapan yer sağlam =) RTX 3000 serisi için ne dediyse şu ana kadar doğru çıktı bence kesinlikle insider info :D

nostock.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı