RTX 3080 vs RX 6800XT

Merhabalar. Öncelikle biliyorum RX 6800XT daha tam ortaya çıkmadı fakat RTX 3080 az çok biliyoruz. VRAM ileride bana problem olur mu? RX 6800XT'yi beklemediğime üzülür müyüm? Fiyat farkı fazla olacak gibi iki model arası. Sonuçta NVIDIA tarafında stok problemi var.
İkisinide bekle. Voodoo 3 almayacaksın ya😁😁.

Merhabalar. Öncelikle biliyorum RX 6800XT daha tam ortaya çıkmadı fakat RTX 3080 az çok biliyoruz. VRAM ileride bana problem olur mu? RX 6800XT'yi beklemediğime üzülür müyüm? Fiyat farkı fazla olacak gibi iki model arası. Sonuçta NVIDIA tarafında stok problemi var.

ASUS TUF 3080'im sıfır sıkıntı.
Zaten ya Palitya da EVGA FTW3 Ultra alabiliyorum. Palit 8600 TL EVGA 11.500 TL ama bizimkiler açıklama yaptıkça dolar uçmaya başlıyor. Alamayacağım diye korkmaya başladım.

Profilinde fark ettim umarım o işlemci ile 4K'da kullanıcaksın ya da değiştiriceksindir.

ASUS TUF 3080'im sıfır sıkıntı.

Profilinde fark ettim umarım o işlemci ile 4K'da kullanıcaksın ya da değiştiriceksindir.
2K 165 HZ monitörüm var. Genelde Fps oyunları oynuyorum özellikle Escape From Tarkov gibi bir oyunda 144 Fps üzerine çıkmak istiyorum. Ama duruma göre İşlemci değiştirebilirim. 1-2 ay içerisinde.

İlemci darboğaz yapcaktır.
Çok büyük darboğaz yiyeceğimi zannetmiyorum. 2-3 oyunda elbet olacak ama. İleride yeni gelen işlemcileri bekleyeceğim.
Testlerle sürücülerin stabil olduğunu söylediler. 6800 XT geçiyor.
Umarım öyledir.
İlemci darboğaz yapcaktır.
Bide siz 4k ekran ile mi kullanıyorsunuz acaba ? Çünkü gördüğüm kadarıyla 10700K bile yiyor darboğaz.

Son düzenleme:
Çok büyük darboğaz yiyeceğimi zannetmiyorum. 2-3 oyunda elbet olacak ama. İleride yeni gelen işlemcileri bekleyeceğim.

Umarım öyledir.

Bir de siz 4K ekran ile mi kullanıyorsunuz acaba? Çünkü gördüğüm kadarıyla 10700K bile yiyor darboğaz.

Evet i7 10700K 5GHz OC'li oynuyorum 2K'da darboğaz varyüzde 5 civarlarında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı