RTX 3080'i Satmak

Merak etmeyin. Piyasa düzeliyor. Kartlar 1-2 aya 2000-3000tl gibi düşecek.
Hocam siz hangi piyasadan bahsediyorsunuz? İki hafta önce 1500 TL olan kartlar bu hafta 2000 e satılıyor, 3000 TL olanlar 3700 lere çıktı, ben de beğenen arkadaşlar gibi inanmak isterim ama forumda hayal aleminde yaşıyorsunuz, bu ülkede fiyatı artan şeylerin düştüğü ne zaman görülmüş? Geçen sene araç fiyatları 3 kat pahalandı inecek inecek diye insanları kandırdılar hâlâ da pahalanmaya devam ediyor şunu anlayın artık bu ülke battı battı herşey daha da kötüye gidecek.
 
Allah ile ne alakası var anlamadım. Ben zaten kendi irademle sattım. Kârımı da yaptım. Sadece 4 ay böyle kalmak bana saçma gelmeye başladığı için içime dert oldu. İstersem şu anda bile 3070 Ti alabilirim rahat bir şekilde.

O kadar dert ediyorsan al o zaman. O kadar dert etmiyorsan da alma o zaman.
 
Dizüstü platformunda RTX serisi kart mevcut bir ürün almayı düşünürdüm fakat 2-3 sene sonra eskiyince Kartı değiştirme imkanın olmuyor. Yüksek seviye için en iyisi hala Masaüstü ısınma sorunu vs yaşamıyorsun. İşlemciyi güçlü seçtiğin vakit ileride Ekran Kartı yükseltmesi ile 2-3 sene daha uzatıyorsun. Dizüstü alsam bile uygun F/P ürünlerini seçeceğim artık Çok üst düzey oyun performansı istersem Masaüstü sistemi dizerim. Tabii kide herkesi görüşü farklıdır. Oyuncu adam en iyi masaüstünde oynar yada konsol. 3080'i sattıysanız daha düşünmeyin zaten piyasa biraz daha rahatlar önümüzdeki süreçte çok olmasada.
Bence de düşünmeye gerek yok. Piyasa azıcık rahatlarsa benim önümde herhangi bir engel kalmayacak gibi duruyor.
 

Geri
Yukarı