RTX 3080'li sistem önerisi

Bütçe
25.000
Şu sistemi alttan kasayı GT 310 yapıp alsan yetmez mi? 16500 TL tutuyor toplam.

1080p performansı bu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin performansı bütün istediklerimi karşılıyor ama çoğu kişi AMD istemiyor nedenini bilmiyorum. Bana bu sistem yeterli gibi ama bir üst modelini arasam nasıl bir sistem olabilir. Bu özellikler de şu anlık bana yeterli ihtiyaçlarımı karşılar ama içeriğindeki çoğu parçayı bilmediğimden soruyorum. Ya da hazır yerine kendim mi toplamalıyım

Sistemin performansı bütün istediklerimi karşılıyor ama çoğu kişi AMD istemiyor nedenini bilmiyorum. Bana bu sistem yeterli gibi ama bir üst modelini arasam nasıl bir sistem olabilir. Bu özellikler de şu anlık bana yeterli ihtiyaçlarımı karşılar ama içeriğindeki çoğu parçayı bilmediğimden soruyorum. Ya da hazır yerine kendim mi toplamalıyım.

İçindeki parçalar kaliteli işlemcisinden, güç kaynağına kadar kalitesiz bir şey yok içerisinde. Ben 1.5 senedir 6600 XT kullanıyorum memnunum şu anda 1080P'de tüm oyunları ultra 60+ FPS oynuyorum ve en az 3 sene yükseltmem diyorum.

Ben sana 6700 XT attım bilerek çünkü daha güçlü, zaten performansını da görmüşsündür. GTX 960'dan geçeceğim diyorsun tahminimce son 3 senede çıkan çoğu oyunu yüksek ya da ultra 60 FPS bile oynayamamışsındır. Ki RDR2 2018'de çıktı 960'ın oradaki performansı bayağı kötüydü. Kısaca keyfini çıkaracağın sayısız oyun var önünde ve gelecekteki oyunlara da rahatça yeter.

Şahsen böyle bir sistem alır geçerdim, f/p olarak çok iyi, seni uzun yıllar idare eder ve 1080P'de darboğazdan kaçınmak için gereksiz masraf yapmazsın.

Şu sistemi alttan kasayı GT 310 yapıp alsan yetmez mi? 16500 TL tutuyor toplam.

1080p performansı bu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu sistemin parçalarını yükselterek mi almalıyım SSD, RAM ve anakartı için yoksa hiç gerek yok mu dersiniz? Benim bilgisayarımda şu an Samsung 970 EVO Plus 500 GB SSD var uyumlu mu bilmiyorum. Gerçekten yardım ettiğiniz için de teşekkür ederim

Bu sistemin parçalarını yükselterek mi almalıyım SSD, RAM ve anakartı için yoksa hiç gerek yok mu dersiniz? Benim bilgisayarımda şu an Samsung 970 EVO Plus 500 GB SSD var uyumlu mu bilmiyorum. Gerçekten yardım ettiğiniz için de teşekkür ederim

İşlemci soğutucusu olarak Hyper 212 seçebilirsin ama dersen ki ben takmayı biliyorum o zaman harici olarak alıp kendin montajlaman daha ekonomik olur. Yalnızca kasayı TUF 301 yap gerisine dokunma.

Depolama olarak bu anakartta 2 tane M.2 yuvası bulunuyor SN570 takılı olarak gelecek sen de diğer yuvasına 970 EVO Plus'ı takabilirsin.

İşlemci soğutucusu olarak Hyper 212 seçebilirsin ama dersen ki ben takmayı biliyorum o zaman harici olarak alıp kendin montajlaman daha ekonomik olur. Yalnızca kasayı TUF 301 yap gerisine dokunma.

Depolama olarak bu anakartta 2 tane M.2 yuvası bulunuyor SN570 takılı olarak gelecek sen de diğer yuvasına 970 EVO Plus'ı takabilirsin.

İşlemci soğutusucu monte olarak gelmiyor herhalde ekran kartını da öyle gönderiyorlar diye biliyorum herhalde benim bunlar monte ettirmem gerekir çünkü hiçbir bilgim yok diyebilirim. 20.000 TL bütçem vardı o zaman herhalde anakart, RAM yükseltmeme falan gerek yok.

İşlemci soğutusucu monte olarak gelmiyor herhalde ekran kartını da öyle gönderiyorlar diye biliyorum herhalde benim bunlar monte ettirmem gerekir çünkü hiçbir bilgim yok diyebilirim. 20.000 TL bütçem vardı o zaman herhalde anakart, RAM yükseltmeme falan gerek yok.

Gerek yok çünkü bu site üzerinden yapacağın yükseltmeler ekonomik olmuyor. Anakart kaliteli bir model sen yalnızca bir tane soğutucu alırsın bütçene göre işlemcin serin çalışır. Seçeceğin kasa geçin ve serin, ASUS 6700 XT serin bir kart, kalan parçalar iyi.

Şu soğutucu f/p olarak iyidir eğer takmayı biliyorsan. Toplamda 17K'ya 1080P'de ezip geçecek bir sistemin olmuş oluyor. 20K bütçe var diye hepsini gömmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Gerek yok çünkü bu site üzerinden yapacağın yükseltmeler ekonomik olmuyor. Anakart kaliteli bir model sen yalnızca bir tane soğutucu alırsın bütçene göre işlemcin serin çalışır. Seçeceğin kasa geçin ve serin, ASUS 6700 XT serin bir kart, kalan parçalar iyi.

Şu soğutucu F/P olarak iyidir eğer takmayı biliyorsan. Toplamda 17K'ya 1080P'de ezip geçecek bir sistemin olmuş oluyor. 20K bütçe var diye hepsini gömmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Yok ne ekran kartı ne de bunu takmayı bilmiyorum eğer kolaysa ikisini de monte etmek kendim yapabilirim

Yok ne ekran kartı ne de bunu takmayı bilmiyorum eğer kolaysa ikisini de monte etmek kendim yapabilirim.

Çok basit. Ekran kartını zaten tutup slotuna yerleştiriyorsun çocuk oyuncağı. Soğutucu için ise videolar var bunun gibi.

Çok basit. Ekran kartını zaten tutup slotuna yerleştiriyorsun çocuk oyuncağı. Soğutucu için ise videolar var bunun gibi.

Bu soğutma sitede ekleme yapılana göre daha mı iyi yoksa eşit mi, yani siteden alsam monte mi gelir acaba nasıl oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı