RTX 3090 kart 84 dereceyi gördü

Kartın internetteki stress testi videolarında genel olarak termql macun değişimi 95 90 dereceleri görünce yapılıyor.
Kendinizi rahat hissettirmek için mi hep bardağa dolu tarafından bakıyorsunuz bilmiyorum ama bu sıcaklıklar hiç normal değil. Hele ki Asus ROG Strix için hiç değil. Yani baktım 1-2 test videosunda 73 dereceyi geçmemiş, yorumlarda da en fazla 74 görülmüş baktığım kadarıyla.

Siz bilirsiniz tabii.

Kendinizi rahat hissettirmek için mi hep bardağa dolu tarafından bakıyorsunuz bilmiyorum ama bu sıcaklıklar hiç normal değil. Hele ki ASUS ROG STRIX için hiç değil. Yani baktım 1-2 test videosunda 73 dereceyi geçmemiş, yorumlarda da en fazla 74 görülmüş baktığım kadarıyla.

Siz bilirsiniz tabii.

Dediğiniz doğru biraz kötümser olmakta lazım aldım iade edemeyeceğimden dolayı kullanıyorum bir şey olursa garantiye olmazsa mecbur tamire verecegim sonucta.

Dediğiniz doğru biraz kötümser olmakta lazım aldım iade edemeyeceğimden dolayı kullanıyorum bir şey olursa garantiye olmazsa mecbur tamire verecegim sonucta.
Amacınız kötümser olmak değil, gerçekçi olmak olmalı. Kartı başka bir kasada deneme imkanınız oldu mu?

Açıkta deneyince gayet serin çalışıyor hocam.
Eğer kart açıkta daha serin ise kasanın hava akışında da problem olabilir. Kasanızın modeli nedir? Bir de kasanın montajını siz mi yaptınız? Fanları ters takmış olabilirsiniz, bilmiyorum ama.

Eğer kart açıkta daha serin ise kasanın hava akışında da problem olabilir. Kasanızın modeli nedir? Bir de kasanın montajını siz mi yaptınız? Fanları ters takmış olabilirsiniz, bilmiyorum ama.

Şu an kasadaki fanlar çalışmıyor commander Pro'ya takılıydı garantiye yolladım o yüzden sadece 4 outtake var hatta sıvı soğutmanın fanları tam dışarı çıkarmıyor denebilir içi ısınıyor ya fanlae gelince normalde 7 intake var ancak çalışmıyorlar şu anlık.

Şu an kasadaki fanlar çalışmıyor commander Pro'ya takılıydı garantiye yolladım o yüzden sadece 4 outtake var hatta sıvı soğutmanın fanları tam dışarı çıkarmıyor denebilir içi ısınıyor ya fanlae gelince normalde 7 intake var ancak çalışmıyorlar şu anlık.
Nasıl yani, intake fanların çalışmadığı durumda mı test ettiniz? Eğer öyleyse baştan söyleseydiniz keşke. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı