RTX 3090 sistem ile madencilik yapılmalı mı?

KarmajenX

Decapat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
49
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, konuyu dağıtmadan yazarsanız daha iyi olur. Tek başıma bu işe girişmeyi düşünüyorum. Başlangıçta 10 tane 3090 alıp öyle devam etmeyi planlıyorum, el verirse sonradan bir 10 tane daha almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Paranın bankada durması bana aylık 10 bin TL kazandırıyor ancak madencilikle bunu 1 yılda 5 veya 7'ye katlayabilirim. Fazla bir bilgim yok, sadece internet ortamlarından araştırdığım kadarıyla bilgim var. Ethereum madenciliği yapmayı planlıyorum. Yani size sorum şu: Sizce yapayım mı, yoksa gerek yok, böyle devam mı? Şu anda bir kaybım yok. Lütfen konuyu dağıtmadan cevap yazın, rica ediyorum.
 
Öncelikle biraz bankada bekletin paranızı yaklaşık bir 10 ay bekletin öyle mining yapmaya başlayın bence 2 tane gelir kaynağınız olur.
 
Yatırım yapıp 10-20 kart almayı düşünüyorsanız bunu ciddi şekilde araştırın bence. Buralardan çok sağlıklı bilgi toplayamazsınız. Sonuçta 10 kart desek bile 300-400.000 TL arası bir para bu. Bu şekilde devam ederse para kazanırsınız tabi amorti etmeniz 6-9 ay arası zaman alır. Ondan sonra kar etmeye başlarsınız. Ortada bir Temmuz ayı söylentileri var, kart ile Eth kazım işi biterse başka coinler de var ama onlar bu kadar kazandırmıyor, en azından şimdilik.
 
Yatırım yapıp 10-20 kart almayı düşünüyorsanız bunu ciddi şekilde araştırın bence. Buralardan çok sağlıklı bilgi toplayamazsınız. Sonuçta 10 kart desek bile 300-400.000 TL arası bir para bu. Bu şekilde devam ederse para kazanırsınız tabii amorti etmeniz 6-9 ay arası zaman alır. Ondan sonra kar etmeye başlarsınız. Ortada bir temmuz ayı söylentileri var, kart ile ETH kazım işi biterse başka coinler de var ama onlar bu kadar kazandırmıyor, en azından şimdilik.

Bir araştırma yapayım o zaman teşekkür ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı