RTX 3090 Sistemde Ekran Milisaniyelik Kararıyor

Ceza510856

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, başlıkta da belirtmiş olduğum gibi monitörde çok nadir Opera'da veya masaüstünde boşta beklerken monitör milisaniyelik siyah olup geri geliyor çok hızlı bir şekilde. Oyunlarda sanırım bu durumla karşılaşmıyorum diye hatırlıyorum. Yaklaşık 4 ay önce bir sistem topladım ve bugün artık canım sıkıldı ve son 1 aydır bu konu hakkında arıştırıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İlk başta monitörümde sıkıntı olduğunu düşündüm ve garantiye yolladım ve herhangi bir sorun olmadığını söylediler ve bana yeni DisplayPort kablosu verdiler. Sürücüm en son sürüm 471.11.

Sistem özelliklerim:
  • Ekran Kartı: Aorus RTX 3090 Master
  • İşlemci: AMD 5900X
  • Anakart: ASUS X570-E GAMING
  • RAM: G.Skill Trident Z 32 GB 3600MHz.
  • Monitör: ASUS PG259QN 360Hz monitör
  • PSU: ASUS ROG STRIX 1000W
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Onboard üzerinden görüntü almaya çalış hala devam ediyorsa monitör sorunludur.
En güncel sürücüyü kur.
HDMI gibi kablolarla dene elinde varsa.

En güncel sürücüyü kur.
OCCT Power Supply testi yaptığım zaman ekran kartının dereceleri şunlar GPU: 77 Memory: 94 HotSpot: 88 bu dereceler normal mi sizce memory ve hot spot bana çok yüksek geldi
En güncel sürücüyü kur.
En güncel sürücü kurulu, Onboard default driverı denemedim HDMİ kablosuda var onuda denemedim

Bende de aynı sorun var monitör Legion R25 i30 display ile bağlı anlık milisaniye olarak görüntü kararıyor komple gitmiyor sadece görüntüde parlaklık düşüp artışı oluyor nasıl çözebilirim?

Bende de aynı sorun var monitör Legion R25 i30 display ile bağlı anlık milisaniye olarak görüntü kararıyor komple gitmiyor sadece görüntüde parlaklık düşüp artışı oluyor nasıl çözebilirim?
Ben bulamadım hocam ekran kartını garantiye yollamıştım gene bir problem yok diyip geri yolladılar. Sonuç olarak hâla çözemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı