RTX 40 serisi beklemeye değer mi?

Bence şunu düşünmeliyiz, RTX 30 serisinde, Fiyat, stok ve tedarik sorunlarını yaşadık. RTX 40 serisinde neler olacak? İlk olarak bunun cevabını bulalım.

Arkadaşlar 7 senedir Sosyal’deyim. Şunu bekle bunu bekle diyenler hep kaybetti. Hele Türkiye gibi bir dolara bağımlı ülkede yaşarken. O yüzden alın aldığınızı sonra fiyat yükseliyor stok bitiyor vs vs ortada kalıyorsunuz.
2400 liraya ekran kartı aldım diye keşke bekleseydin diyorlardı bana da sonra aynı kartı 6500’e sattım. O yüzden beklemeyin ne alacaksanız alın.

Yarın RTX 3060 Ti bir sistem alacağım ve az önce şu fotoğrafı gördüm, içime bir kurt düştü sistemi mi alsam yoksa 40 serisini mi beklesem diye. Sizce ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 1164951
Fiyatlar aşırı saçma. Rakibi yokken bile kendi pahalı kartlarını daha ucuz kartlar ile saf dışı bırakan NVIDIA bir de piyasada AMD varken fiyatlar böyle olmaz.
He beklenir mi sorusuna cevabım:
Yani rtx 50 serisi de beklemeye değer olacak rtx 60 da.
Yani bekleyebiliyorsan bekle ama erken alırsan da üzülme çünkü sen daha önce ulaşmış olacaksın o teknolojiye.

4000 serisi ile ilgili bilgi paylaşan yok fiyatı bu olacak yok özellikleri bu olacak falan hepsi fake şu çip kıtlığının olduğu dönemde 4000 serisi öyle öyle kolay çıkmaz en az 2022 sonu diyorum orta seviye kartların gelmesi 70,60 serisi falan 2023 ikinci üçüncü çeyreğini bulur.

30 serisi de sonuçta yeni bir kart sayılır. Ülkemizde fiyat belirleme politikası bu kategori de serbest piyasa olduğu sürece ve fırsatçılar ülkesi olduğumuz için de hiçbir parça kendi fiyatına satılmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı