RTX 4000 serisi laptop yurt dışından alınır mı?

TouchMyFlow

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ay sonu RTX 3070 Ti ekran kartı olan bir laptop alacaktım fakat istediğim modelin stoku bitmiş. Newegg üzerinden almayı düşünüyorum çünkü 4000 serisi laptopların Türkiye'ye gelmesine daha çok var sanırım. İnternette yazanlara göre RTX 4080-4090 modeli 8 şubattan itibaren 1999 dolardan başlayan fiyatlarla, RTX 4050-4060-4070 modelleri 22 şubattan itibaren 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkması bekleniyormuş. Bu söylenen tarihlerden itibaren Newegg üzerinden satın almam mümkün mü bu modelleri? RTX 4080 modelini almak istesem 50000 TL yeterli olur mu?

Konu güncel sanırım. Fiyat konusunda Newegg Türkiye'ye nasıl şartlarda gönderiyor bilmiyorum fakat dolar bazında bakınca 50.000 yetecek gibi duruyor. Benim bütçem de o civarda. Bilgisi olan arkadaşlar var mı? Ben de yurt dışından almayı düşünüyorum. Newegg sistemi hakkında bilgim yok. Daha önce kullanmış olanlar yardımcı olabilirler mi?

Konu güncel sanırım. Fiyat konusunda Newegg Türkiye'ye nasıl şartlarda gönderiyor bilmiyorum fakat dolar bazında bakınca 50.000 yetecek gibi duruyor. Benim bütçem de o civarda. Bilgisi olan arkadaşlar var mı? Ben de yurt dışından almayı düşünüyorum. Newegg sistemi hakkında bilgim yok. Daha önce kullanmış olanlar yardımcı olabilirler mi?

Şu an için ben de beklemedeyim. Eğer Newegg üzerinden RTX 4000 serisi laptoplar uçuk fiyatlarla satışa çıkmazsa almayı düşünüyorum. Eğer fiyatları çok yüksek olursa bu modeli düşünüyorum. ASUS ROG Strix Scar 15 (2022) Gaming Laptop, 15.6” 240Hz IPS QHD Display, NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, Intel Core i9 12900H, 32GB DDR5, 1TB SSD, Per-Key RGB Keyboard, Windows 11 Pro, G533ZW-XS96 - Newegg.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı