RTX 4050 laptop önerisi

Bütçe
32000

Oğuz Yanbastı

Centipat
Katılım
20 Ağustos 2022
Mesajlar
94
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bir süredir 4050 ekran kartına sahip laptop bakıyorum. Aklımda birkaç model oluşmuş durumda şu an. Ayrıca eklemem gerek ki laptopu yurt dışından temin edeceğim için Türkiye'deki fiyatından çok Avrupa tarafındaki fiyat benim için daha önemli. Fena durmayan laptoplar arasında Gigabyte G5 52de353SD modeli ve MSI GF63 Thin modelleri var. Açıkçası ben masaüstü bilgisayarcı olduğum için laptoplardaki ekran kartı watt vb. şeylerden pek anlamıyorum. Bu iki laptopun ısınma malzeme kalitesi vb. şeyleri nasıldır. Eğer isterseniz bunlardan daha mantıklı ise benzer bir fiyata başka laptoplar önerebilirsiniz ve son olarak 512 GB SSD'li laptop sonradan 1 TB SSD'ye yükseltilir mi acaba?
 
Bu bütçede 4050 bakmanızın anlamı yok.
 
Bu bütçede 4050 bakmanızın anlamı yok.

Her şey çok güzel genel olarak da 8 GB RAM yetersiz kalmaz mı?
 
Alırsın yanına bir tane. Çok pahalı bir şey değil zaten RAM. Yine de hocalarıma da sorayım @Artoria Pendragon,@Xevanior.


Bir de böyle bir model var sanırım tek fark bunda 16 GB RAM olması yanlış değilsem. 8 GB alıp sonradan taktırtmak mı daha mantıklı yoksa para ekleyip 16 hazır almak mı sizce?
 
Bütçeyi 35'e çıkartabileceksen şuna bak:

 
Bütçeyi 35'e çıkartabileceksen şuna bak:


Tekrar merhaba, biraz araştırdım tekrar yazıyorum. Acer donanımsal olarak çok iyi ve diğerlerine göre fiyatı uygun. 1 TB SSD ve i7 işlemci kulağa hoş geliyor ancak daha önceden hiç Acer kullanmadım ve diğer markalara göre kalitesi nasıldır bilmiyorum. Onun dışında HP modellerini önerir misiniz bu fiyat bandında? @Xevanior
 

Yeni konular

Geri
Yukarı