RTX 4050 The Witcher 3 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

UFUK GAME

Centipat
Katılım
26 Ocak 2023
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 4050
Witcher 3'ü bir süre oynadıktan sonra grafikler bozuluyor ve oyundan çıkınca. Oyun çöktü mesajı veriyor. Sebebini bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3'ü bir süre oynadıktan sonra grafikler bozuluyor ve oyundan çıkınca. Oyun çöktü mesajı veriyor. Sebebini bilen var mı?
Witcher 3 optimizasyon sorunlu bir oyun şu an next gen update ile. RTX çalışıyor ama optimizasyonu söküyor yerinden bir de ULTRA+ ile oynuyorsanız çöker. RTX 4060 ile bile çökertmeyi başardım ama ayarlarını kurcalayınca çöküyordu bende FG kullanmayı unutmayın.

Eğer ayarları ellemiyorsanız ve iyi fps alıyorsanız durduk yere çökmesi oyununuzun sorunlu olduğuna işaret ediyor olabilir. Gerçekten kaç fps alıyorsunuz ve hangi ayarlar ?
 
Witcher 3 optimizasyon sorunlu bir oyun şu an Next gen Update ile. RTX çalışıyor ama optimizasyonu söküyor yerinden bir de Ultra+ ile oynuyorsanız çöker. RTX 4060 ile bile çökertmeyi başardım ama ayarlarını kurcalayınca çöküyordu bende fg kullanmayı unutmayın.

Eğer ayarları ellemiyorsanız ve iyi FPS alıyorsanız durduk yere çökmesi oyununuzun sorunlu olduğuna işaret ediyor olabilir. Gerçekten kaç FPS alıyorsunuz ve hangi ayarlar?

Ultra ayarlarda 60 FPS donmadan oynuyorum.

Sıcaklıklarına bak.

70-80 derece civarı. Bilgisayar excalibur g870
 

Yeni konular

Geri
Yukarı