Çözüldü RTX 4060 22 derecede takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

skywalkerz

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı: RTX 4060.
İşlemci: R5 5600.
Anakart: Gigabyte A520M k v2.
RAM: 16 GB.
Bilgisayarı açtığımda 22 derecenin normal olduğunu düşündüm bir şey demedim fakat oyunlara girince de 22 derece olduğunu görünce bir gariplik olduğunu fark ettim. Zaten normalde de bilgisayarı açtığımda 22 derece değil 29-30 arası oyunlara girince de 50-60 derece arası bir değer veriyordu fakat şu an sadece 22 derecede sabitlenmiş. Oyundayken de 22 derece boşta da 22 derece bir gariplik var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı: RTX 4060.
İşlemci: R5 5600.
Anakart: Gigabyte A520M k v2.
RAM: 16 GB.
Bilgisayarı açtığımda 22 derecenin normal olduğunu düşündüm bir şey demedim fakat oyunlara girince de 22 derece olduğunu görünce bir gariplik olduğunu fark ettim. Zaten normalde de bilgisayarı açtığımda 22 derece değil 29-30 arası oyunlara girince de 50-60 derece arası bir değer veriyordu fakat şu an sadece 22 derecede sabitlenmiş. Oyundayken de 22 derece boşta da 22 derece bir gariplik var mı?

Son sürümde sorun var. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Olmazsa bir önceki sürümü kurup deneyin.
Sürücüyü bu şekilde kaldır. Sonra bunu kurup gelişmeleri bildir.

Hocam bir yanlış anlaşılma olmasında buraya tam olarak nasıl gidebilirim NVIDIA üzerinden?

Buradan indirebilirsin.

Tamamdır hocam sağ olun attığınız linkten indirdim her şeyi kurup tekrar size haber vereceğim.

Buradan indirebilirsin.
Hocam attığınız yerden indirdim şimdi sıcaklık değerleri normalde döndü gibi fakat nvidia app den kurunca tekrar aynı derece sorunuyla karşı karşıya kalırsam yazarım

Buradan indirebilirsin.

Hocam konudan bağımsızda bu NVIDIA App çıktığından beri saçma sapan hatalar meydana geliyor eski driveri nereden bulabilirim?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sağ olun attığınız linkten indirdim her şeyi kurup tekrar size haber vereceğim.

Hocam attığınız yerden indirdim şimdi sıcaklık değerleri normalde döndü gibi fakat NVIDIA App'den kurunca tekrar aynı derece sorunuyla karşı karşıya kalırsam yazarım.

Hocam konudan bağımsızda bu NVIDIA App çıktığından beri saçma sapan hatalar meydana geliyor eski driveri nereden bulabilirim?

Ekran kartı sürücüsünün mü eski sürücüsünü istiyorsunuz yoksa NVIDIA App'in mi?

Buradan indirebilirsin.
Tamamdır hocam sorun çözüldü

Hocam şeyi sormuştum bu nvidia app den önce kullandığımız driverin ismi neydi

Birde size nasıl çözüldü ünvanını vericem çok yardımcı oldunuz sağolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı