RTX 4060 8 GB almak mantıklı mı?

2K net çıkarım zaten DLSS 3.0 için 4060 daha cazip geliyor. Çok kararsız kaldım açıkçası. Muadil AMD de almayı düşündüm ancak driver hataları ile olsun NVIDIA'nın teknolojileri olsun AMD hiç içimden gelmiyor.
Nvidia'dan şaşmayın bence de. AMD'den Nvidia'ya geçtiğimde oh be dünya varmış dedim resmen. Sürücüler daha stabil daha fazla özelliklere sahip, ray tracing performansı amd'ye göre daha yüksek. Oyun geliştiricileriyle yapılan partnerlik anlaşmaları ile Nvidia teknolojileri daha fazla oyunda yer alıyor Amd'ye kıyasla.

Sırf DLSS bile Nvidia grafik kartı tercih etmek için başlı başına bir sebep.
 
Son düzenleme:
Nvidia'dan şaşmayın bence de. AMD'den Nvidia'ya geçtiğimde oh be dünya varmış dedim resmen. Sürücüler daha stabil daha fazla özelliklere sahip, ray tracing performansı amd'ye göre daha yüksek. Oyun geliştiricileri ile partnerlik anlaşması yapıp kendi teknolojilerinin amd'ye kıyasla çok daha fazla oyunda yer almasını sağlıyorlar.

Sırf DLSS bile Nvidia grafik kartı tercih etmek için başlı başına bir sebep.
Aman şimdi AMD'ciler gelip yer bizi durun. :D
 
AMD severler de herşeyin farkındadır bence. Nvidia koptu gidiyor ABD'nin en büyük 3. şirketi oldu bu yapay zeka teknolojileri ile ilgili yaptığı atılımlarla. AMD ise iki sene geriden gelip Nvidia'yı taklit ediyor ancak.
AMD'yi sevmelerinin sebebi donanım yüksekliği, ve f/p olması. ama bende katılıyorum dediklerinize sonuç olarak taç NVIDIA'da.
 

Geri
Yukarı