wreksia
Centipat
Monitör dahil bütçesi 30K imiş arkadaşın öyle diyor bi dediği bi dediğini tutmuyor.Bu sistem nasıl hocam?
Ne alaka.AMD sevmiyorum hocam.
Monitör dahil bütçesi 30K imiş arkadaşın öyle diyor bi dediği bi dediğini tutmuyor.Bu sistem nasıl hocam?
Ne alaka.AMD sevmiyorum hocam.
4060 kullanıcısı olarak şu an ekran kartı alacak olsam B580 alırdım veya 5060'ı beklerdim.
B580 nin yazılımsal sorunları var diyorlardı ama.Bende öyle yapacağım.
Bu sistem nasıl mesela 5K da monitör seçsem.
![]()
Superior 4060 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kazık, daha kaliteli parçalara sahip sistemi 20K'ya rahat bulursun. Hatta 5060 yolda olduğu için 18'e kadar düşebilir ileride bu ayarda sistemler.
rtx 5050 tercih edebilirsin 4060 dan daha ucuz olacağı tahmin ediliyor vramleri aynı ayrıca dlss 4 teknolojisi varRTX 4060'lı sistem alınır mı? Ultra 4K ayar takıntım yok zaten görmediğim bir teknoloji ve beni ne kadar götürür?
Kazık, daha kaliteli parçalara sahip sistemi 20K'ya rahat bulursun. Hatta 5060 yolda olduğu için 18'e kadar düşebilir ileride bu ayarda sistemler.
Hocam sizce fiyatlar düşer mi Türkiye de![]()
RTX 5050 tercih edebilirsin 4060'dan daha ucuz olacağı tahmin ediliyor VRAM'leri aynı ayrıca DLSS 4 teknolojisi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.