RTX 4060 alınır mı?

• Konuyu başlatan XLazy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 1.452
Güncel piyasayı takip etmediğim için bilgim yok maalesef, öneri yapmam yanlış olur. Ama 1 ay önce aynı ayarda bir sistem 18.5kdan çıkmıştı, ona göre araştırabilirsin.

Hocam maalesef yani daha 2 gün önce 27k alacağım sistem 34K oldu.

Neden öyle düşünüyorsunuz? 4060'ı 5050'ye tercih etme sebebinizi anlayamadım.

Hayır ben onu kastetmedim 50 vakalarını sevmiyorum 2050,3050 gibi.

Neyse arkadaşlar en yeni gelişme olunca yazarım bakabilirseniz bakarsınız iyi akşamlar

Yani bilmiyorum ama 50 serilerini bende sevmiyorum nedense itici geliyor bana :D
Ayrıca DLSS 4, RTX 2000 serisi dahil 3000 ve 4000 serisine de gelecekmiş ille 5000 serisi alalım diye şartlanmamak lazım ama 5000 serisinde multi frame generation gibi normal fg'e göre daha fazla kare üretme teknolojisi var tabi daha fazla FPS verecektir.

Sonuç olarak benim anladığım arkadaş Nvidia kart istiyor saygı duymak lazım. RTX 4060 ise bence bütçe ona yetiyorsa kesinlikle iş görecek bir kart bütçe daha yukarılara çıkıyorsa tabiki 4070 Super, 4080 gibi ileri seviye kartlar tercih edilebilir. Acele olmadığı için bir iki ay içerisinde 5000 serisi geldikten sonra 5000 ve 4000 serisi fiyatlarına göre tercihini yapabilirsin.

Yani bilmiyorum ama 50 serilerini bende sevmiyorum nedense itici geliyor bana :D
Ayrıca DLSS 4, RTX 2000 serisi dahil 3000 ve 4000 serisine de gelecekmiş ille 5000 serisi alalım diye şartlanmamak lazım ama 5000 serisinde multi Frame Generation gibi normal Fg'e göre daha fazla kare üretme teknolojisi var tabii daha fazla FPS verecektir.

Sonuç olarak benim anladığım arkadaş NVIDIA kart istiyor saygı duymak lazım. RTX 4060 ise bence bütçe ona yetiyorsa kesinlikle iş görecek bir kart bütçe daha yukarılara çıkıyorsa tabii ki 4070 Super, 4080 gibi ileri seviye kartlar tercih edilebilir. Acele olmadığı için bir iki ay içerisinde 5000 serisi geldikten sonra 5000 ve 4000 serisi fiyatlarına göre tercihini yapabilirsin.

Aynen hocam öyle yapacağım bana göre AMD güzel bir firma fakat NVIDIA bana göre 2 tık önde.

Bütçem artarsa bu sistemi alırım.

Son düzenleme:
Aynen hocam öyle yapacağım bana göre AMD güzel bir firma fakat NVIDIA bana göre 2 tık önde.

Bütçem artarsa bu sistemi alırım.

5000 serili kartlar gelsin hazır sistem fiyatlarına bakıp bütçene hangisi uyuyorsa alırsın 25-30 bin civarına 5060 sistem çekersin belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı