RTX 4060 GTA 6 kaldırır mı?

Hocam yani daha yeni ve güçlü kartlardan sayılabilecek kartlardan 4060. ayrıca çoğunluğun sisteminin nasıl olduğu belli o kadar uçmazlar diye düşünüyorum. Sadece Ultra düzeyde bilgisayarlar için yapsalar oyunu satamazlar. Tabii oyunun çıkacağı zamana da bağlı. Ertelemelere uğrarsa biraz zorlar ancak yine de DLSS falan tarzı şeylerle kurtarır muhtemelen. Düşük-orta ayarlarda oynatması daha muhtemel. Gerçi o kadar da düşer mi, oyunu optimize ve güzel bir şekilde çıkar mı bilemiyorum. İşi güzel yaparlarsa daha güzel ayarlar da olabilir.

Yani kimse oynayamayacaksa oyunun çıkması zaten çok saçma olur. Büyük gelir elde etmeyi düşündükleri oyun için bir de.

Bana göre kaldıracak. Çünkü 50 serisi kartlar yeni çıktı ve çıkmadan önce NVIDIA'nın amiral gemisi 40 serisiydi. Orta ayarlarda DLSS açık şekilde rahat kaldırır.

GTA 6'yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. GTA 5'te nasıl olduysa tahminen GTA 6'da da aynısı olacaktır. İyi optimize ederlerse kaldırmama gibi bir durumu yok. Eğer sorun yaşarsanız VRAM kaynaklı sorun yaşama ihtimali yüksek. Kaldıracağını düşünüyorum yine de.

GeForce NOW'dan denediğimde HDD ve 2080 kullanmasına rağmen high ayarlarda 60 FPS görüyor AC Shadows. Kaç yıl öncesinin kartı olan 1060 bile günümüz oyunlarını açıp oynatacak güçteyken 4060 GTA 6 açmaz demek saçmalıktan ibaret.

Yok kral YouTuber abileri öyle demiş 2.el 1080 ekran kartı bile deli gibi FPS verirken oyunlarda son teknolojileri kullanan 4060 10 FPS oynatcak GTA 6'yı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı