RTX 4060 için hangi marka daha iyi?

lazgonn

Centipat
Daha fazla  
Bir tarafta Gigabyte GeForce RTX 4060 Gaming OC 8 GB var diğer tarafta ise MSI GeForce RTX 4060 Gaming X nv Edition 8 GB var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Anakart olarak Gigabyte B760M Gaming DDR4 5333MHz düşünüyorum ve sadece oyun için kullanacağım.

ASUS, MSI gibi markalar sırf marka adı olduğu için yüksek fiyat biçebiliyor. Bu sebepten bu tarz markaları tavsiye etmiyorum. Diğer markalarla kıyaslayarak seçiminizi yapabilirsiniz.

ekran kartı olarak bütçem 15-16k
Bütçen çıkmazsa ;
Colorful RTX 4060 TI iGame Ultra W DUO OC 8GB-V 128Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bütçen çıkarsa ;
Bütçen daha da çıkarsa ;

Ekran kartı olarak bütçem 15-16k

13200'e 8 GB 16 bine 16 GB RTX 4060 Ti alabilirsiniz. 8 gb ile 16 GB arasındaki FPS farkı YouTube'dan izleyerek görebilirsiniz. Bana kalsa 8 GB alır geçerdim. 5000 serisi çıkınca elimdekini satar yeni model alırım. Markaya aldanmayın bu arada. Marka devri eskide kaldı. Artık her marka işini çok iyi yapıyor. Özellikle son zamanlarda popüler olan Gainward, PNY, Galax gibi markalar gayet iyidir. ASUS'un Ms,'ın sadece adı var.

Bütçen çıkmazsa;
Colorful RTX 4060 TI iGame Ultra W DUO OC 8GB-V 128Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bütçen çıkarsa;
Bütçen daha da çıkarsa;

Fiyatları çok yüksek.

13200'e 8 GB 16 bine 16 GB RTX 4060 Ti alabilirsiniz. 8 g bile 16 GB arasındaki FPS farkı YouTube'dan izleyerek görebilirsiniz. Bana kalsa 8 GB alır geçerdim. 5000 serisi çıkınca elimdekini satar yeni model alırım. Markaya aldanmayın bu arada. Marka devri eskide kaldı. Artık her marka işini çok iyi yapıyor. Özellikle son zamanlarda popüler olan Gainward, PNY, Galax gibi markalar gayet iyidir. ASUS'un Ms,'ın sadece adı var.

Fiyatları çok yüksek.
Bütçen çıkmazsa ;
Bütçen çıkarsa ;
Bütçen daha da çıkarsa ;
yardımcı olanlara teşekkür ederim sonuç olarak gigabyte alacağım :DD

Technopat Haberler

Geri
Yukarı