RTX 4060 laptop önerisi

Bütçe
50.000
4070 olması için hem kasa hem ekran hem de yukarıdaki GameGaraj laptopa göre konusursak ucuk derecede islemciden kısmak mantıksız. 14700HX'in 7435HS'ye attığı uçuk fark, 4060 ve 4070 arasindaki farktan kat ve kat daha fazla.

Katılıyorum, GPU daha önemliyse 4070 tercih edilebilir ancak yukarıdaki GameGaraj çok daha iyiymiş.

sizce benim attığım laptoptan daha iyimi bunlar sebepleriyle yazarsanız sevinirim özellikle soğutma ve işlemci derecesi anlamında iyilermi?

sizce benim attığım laptoptan daha iyimi bunlar sebepleriyle yazarsanız sevinirim özellikle soğutma ve işlemci derecesi anlamında iyilermi?
GameGaraj alin gecin en iyisi o. Sadece fanı sesli çalışıyor ama islemcisi canavar gibi. Sogutmak kolay degil göz ardı edilebilecegini duşunuyorum.

Attigim Acer biraz sıcak calisiyir ama termal macun degisiminden sonra normal sicakliklara iniyor stock termal macunu oldukca kotu. Ama ekran olarak çok daha iyi. %100 sRGB 165Hz ekran var. Victus'lar %45 NTSC 144Hz. Sogutma olarak kafa kafayalar.

Aslında bu HP'nin hatası. Aynı model numaralı cihazı alanlarda bazılarına %100 sRGB bazılarına %45 NTSC panel gitmiş. Çok şikayet edilen bir durumdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı