Hocam 3 gün oldu hala kargoya verilmedi heyecandan ölecezYani neden gücü düşürülmüş bir 85 W 4060 almak istersin ki? Tabii bütçe 45k ise bu bütçede alınabilir çünkü bu bütçe maksimum performans veren fazla firma yok MSI kalitesi falan derseniz belki. Bütçeniz ne peki?
Edit: MSI'ları hiç bilmiyorum ama biraz araştırınca pek sorunlu bir kasa gibi gelmedi bana.
Hocam kartla borca girerek alacagim hem güçlü hem uygun lazim 140 wat denio bu butcelere MSI kalitesi alınmaz mı Amazon'da Hepsiburada 50k şu an N11 de indirimde 16TB versiyonu
Bence artık laptop alırken markaya bakmaya bırakın yoksa üzülürsünüz özellikleri kıyaslayınHocam GameGaraj'ın 5050'sini bekleyebilirsiniz ancak MSI alacağım kalite diyorsanız alınır. Bu sitede daha önce konusu açılmış kötü söz söylenmiyor orada.
Hocam 3 gün oldu hala kargoya verilmedi heyecandan öleceğiz.
Bence artık laptop alırken markaya bakmaya bırakın yoksa üzülürsünüz özellikleri kıyaslayın.
Hocam senin laptop kaç günde geldi?bu kadar uzun sürmemeli aslındaBen çıktığı gün 5070 Ti'sini aldımşu anda gayet güzel kullanıyorum.Siparişi verip uyudum akşam uyandığımda stoklar tükenmişti
Ben 3.5 senedir Monster Clevo kasa kullanıyordum. En ucuz 1650 Ti idi o zamanların gayet güzel getirdi beni bugüne. Markaya bakılır elbet ama bariz üstünlüğü olan bir cihaz varsa ortada firma da malının arkasında duruyorsa alın gitsin.
Aga şu an sence ozellik ve marka olarak uygun degilmi attigim link.
Hocam senin laptop kaç günde geldi? Bu kadar uzun sürmemeli aslında.
Nasıl bi hisGayet uygun zaten daha uygun 140W 4060 yok denecek kadar azlar. Alınabilir yani. Pişman olmazsın bence.
1 günde geldi banaancak ön sipariş değildi benimkisi.
Birde ben cyberpunk ve benzeri oyunlar oynamıyorum en kralı rdr 2 olucak büyük ihtimal sonrada gta6 battlefield1Gayet uygun zaten daha uygun 140W 4060 yok denecek kadar azlar. Alınabilir yani. Pişman olmazsın bence.
1 günde geldi banaancak ön sipariş değildi benimkisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.