RTX 4060 Monster vs RTX 4050 ROG STRIX

Hocam kartla borca girerek alacagim hem güçlü hem uygun lazim 140 wat denio bu butcelere msi kalitesi alinmazmi amazonda hepsiburda 50k suan n11 de indirimde 16tb versiyonu

Yani neden gücü düşürülmüş bir 85 W 4060 almak istersin ki? Tabii bütçe 45k ise bu bütçede alınabilir çünkü bu bütçe maksimum performans veren fazla firma yok MSI kalitesi falan derseniz belki. Bütçeniz ne peki?
Edit: MSI'ları hiç bilmiyorum ama biraz araştırınca pek sorunlu bir kasa gibi gelmedi bana.
Hocam 3 gün oldu hala kargoya verilmedi heyecandan ölecez

Hocam kartla borca girerek alacagim hem güçlü hem uygun lazim 140 wat denio bu butcelere MSI kalitesi alınmaz mı Amazon'da Hepsiburada 50k şu an N11 de indirimde 16TB versiyonu

Hocam GameGaraj'ın 5050'sini bekleyebilirsiniz ancak MSI alacağım kalite diyorsanız alınır. Bu sitede daha önce konusu açılmış kötü söz söylenmiyor orada.

Hocam 3 gün oldu hala kargoya verilmedi heyecandan öleceğiz.

Ben çıktığı gün 5070 Ti'sini aldım :) şu anda gayet güzel kullanıyorum.Siparişi verip uyudum akşam uyandığımda stoklar tükenmişti :)

Bence artık laptop alırken markaya bakmaya bırakın yoksa üzülürsünüz özellikleri kıyaslayın.

Ben 3.5 senedir Monster Clevo kasa kullanıyordum. En ucuz 1650 Ti idi o zamanların gayet güzel getirdi beni bugüne. Markaya bakılır elbet ama bariz üstünlüğü olan bir cihaz varsa ortada firma da malının arkasında duruyorsa alın gitsin.

Ben çıktığı gün 5070 Ti'sini aldım :) şu anda gayet güzel kullanıyorum.Siparişi verip uyudum akşam uyandığımda stoklar tükenmişti :)

Ben 3.5 senedir Monster Clevo kasa kullanıyordum. En ucuz 1650 Ti idi o zamanların gayet güzel getirdi beni bugüne. Markaya bakılır elbet ama bariz üstünlüğü olan bir cihaz varsa ortada firma da malının arkasında duruyorsa alın gitsin.
Hocam senin laptop kaç günde geldi?bu kadar uzun sürmemeli aslında

Gayet uygun zaten daha uygun 140W 4060 yok denecek kadar azlar. Alınabilir yani. Pişman olmazsın bence.

1 günde geldi bana :) ancak ön sipariş değildi benimkisi.
Nasıl bi his

Gayet uygun zaten daha uygun 140W 4060 yok denecek kadar azlar. Alınabilir yani. Pişman olmazsın bence.

1 günde geldi bana :) ancak ön sipariş değildi benimkisi.
Birde ben cyberpunk ve benzeri oyunlar oynamıyorum en kralı rdr 2 olucak büyük ihtimal sonrada gta6 battlefield1

Birde ben oyuncu degilim cok en fazla fifa atarim belki gta photoshop kursuna falan gidicem bu sekil cok agir seyler yapmicam 32gb lini dusunuodum ama suan 16 lik yeter bu fiyat kalmaz indirim biter 50 cikar yine uzulurum bu sefer 😃

Buda ayni ciha kodlari degisik fark varmidir acaba

100% DCI-P3 biraz pahali olan

%100 sRGB bir tik uygun olanin bu ozellik

Tek fark buymus

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı