Şahsen değer, oyun tarafında pek fark olacağını düşünmüyorum fakat kaynaklara göre aradaki fark pekte az değil. 5070 Mobile daha fazla CUDA ve tensor çekirdeklere sahip, render alanında fark koyuyor. Geekbench 6 OpenCL testinde ise çok daha fazla puan almış, bütçeniz çıkıyorsa 5070'li cihazı almakta fayda var.
Bütçede sorun yok.Ben yazılımda öğreneceğim hem oyun hem yazılım için kullanacağım bu cihazı 5070 çok yeterli olur benceŞahsen değer, oyun tarafında pek fark olacağını düşünmüyorum fakat kaynaklara göre aradaki fark pekte az değil. 5070 Mobile daha fazla CUDA ve tensor çekirdeklere sahip, render alanında fark koyuyor. Geekbench 6 OpenCL testinde ise çok daha fazla puan almış, bütçeniz çıkıyorsa 5070'li cihazı almakta fayda var.
Birde sen değiştirdin kararımı bu cihazı almamdaki en büyük etkenlerdensinŞahsen değer, oyun tarafında pek fark olacağını düşünmüyorum fakat kaynaklara göre aradaki fark pekte az değil. 5070 Mobile daha fazla CUDA ve tensor çekirdeklere sahip, render alanında fark koyuyor. Geekbench 6 OpenCL testinde ise çok daha fazla puan almış, bütçeniz çıkıyorsa 5070'li cihazı almakta fayda var.
Fazlasıyla yeterli olur, başka aklınızda takılan bir sorun varsa cevaplarım. Hayırlı olsun şimdiden.Bütçede sorun yok.Ben yazılımda öğreneceğim hem oyun hem yazılım için kullanacağım bu cihazı 5070 çok yeterli olur bence
Birde sen değiştirdin kararımı bu cihazı almamdaki en büyük etkenlerdensin
Fazlasıyla yeterli olur, başka aklınızda takılan bir sorun varsa cevaplarım. Hayırlı olsun şimdiden.
Amazon'dan alacagim ne onerirsiniz 40 50k arasi
Xbox 9. Nesil kolu kablosuz bir şekilde sağlayabilirsiniz de aynı anda ikinciyi bağlayabilir misiniz emin değilim.@804177 hocam peki ben bu laptopa 2 tane Xbox 9.nesil kolu kablosuz şekilde bağlayabilir miyim?
Yeni konu açıp etiketlemeniz daha doğru olur.Amazondan alacagim ne onerirsiniz 40 50k arasi
Var dostum nasıl fark yok hala şu söylemi söylemeye devammi edeceksiniz?
Sana göre az bir farkmı bu? RTX 4070 Mobile masaüstü 4060'dan bile yüksek bir kart. 2K da bazi oyunlarda 4070 ile stabil 60 FPS üstü alırken 4060 ile 60 FPS altına düşüyor böylece tüm oyun zevkin gidiyor yani 5 FPS bile fark ediyor. Milleti yanlış bilgilendirmeye gerek yok bütçe varsa 4070 alınır 4060 alınmaz.Aynı şekilde 5060 4070 ikilisinden 4070 tercih edilmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.