RTX 4060 Monster vs RTX 4050 ROG STRIX

@804177 hocam sizinle birşey konuşmak istiyorum

@804177 hocam inşallah çarşamba günü 5070'li modeli sipariş edeceğim ama önce şunu sormak istiyorum 5060 ile 5070 arasındaki 8000₺ fark değer mi?

Son düzenleme:
@804177 hocam sizinle birşey konuşmak istiyorum

@804177 hocam inşallah çarşamba günü 5070'li modeli sipariş edeceğim ama önce şunu sormak istiyorum 5060 ile 5070 arasındaki 8000₺ fark değer mi?
Şahsen değer, oyun tarafında pek fark olacağını düşünmüyorum fakat kaynaklara göre aradaki fark pekte az değil. 5070 Mobile daha fazla CUDA ve tensor çekirdeklere sahip, render alanında fark koyuyor. Geekbench 6 OpenCL testinde ise çok daha fazla puan almış, bütçeniz çıkıyorsa 5070'li cihazı almakta fayda var.

Şahsen değer, oyun tarafında pek fark olacağını düşünmüyorum fakat kaynaklara göre aradaki fark pekte az değil. 5070 Mobile daha fazla CUDA ve tensor çekirdeklere sahip, render alanında fark koyuyor. Geekbench 6 OpenCL testinde ise çok daha fazla puan almış, bütçeniz çıkıyorsa 5070'li cihazı almakta fayda var.
Bütçede sorun yok.Ben yazılımda öğreneceğim hem oyun hem yazılım için kullanacağım bu cihazı 5070 çok yeterli olur bence

Birde sen değiştirdin kararımı bu cihazı almamdaki en büyük etkenlerdensin

Bütçede sorun yok.Ben yazılımda öğreneceğim hem oyun hem yazılım için kullanacağım bu cihazı 5070 çok yeterli olur bence

Birde sen değiştirdin kararımı bu cihazı almamdaki en büyük etkenlerdensin
Fazlasıyla yeterli olur, başka aklınızda takılan bir sorun varsa cevaplarım. Hayırlı olsun şimdiden.

Fazlasıyla yeterli olur, başka aklınızda takılan bir sorun varsa cevaplarım. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam selamunaleykum ben aldım ürün haftaya gelecek ön siparişten dolayı muhtemelen gelince sana buradan yazarım sen yeni başlık açarsın ve oradan deneyimlerimi paylaşırım @804177

Dosya Ekleri

• IMG_1962.png
    IMG_1962.png
    136,4 KB · Görüntüleme: 22
@804177 hocam peki ben bu laptopa 2 tane Xbox 9.nesil kolu kablosuz şekilde bağlayabilir miyim?
Xbox 9. Nesil kolu kablosuz bir şekilde sağlayabilirsiniz de aynı anda ikinciyi bağlayabilir misiniz emin değilim.

Amazondan alacagim ne onerirsiniz 40 50k arasi
Yeni konu açıp etiketlemeniz daha doğru olur.

Bütçe çıkarsa:

Var dostum nasıl fark yok hala şu söylemi söylemeye devammi edeceksiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana göre az bir farkmı bu? RTX 4070 Mobile masaüstü 4060'dan bile yüksek bir kart. 2K da bazi oyunlarda 4070 ile stabil 60 FPS üstü alırken 4060 ile 60 FPS altına düşüyor böylece tüm oyun zevkin gidiyor yani 5 FPS bile fark ediyor. Milleti yanlış bilgilendirmeye gerek yok bütçe varsa 4070 alınır 4060 alınmaz.Aynı şekilde 5060 4070 ikilisinden 4070 tercih edilmeli.

4070 arada kalmış cırt bir kart.5050 tercih ederim yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı