Daha fazla
- Meslek
- Esnaf
Dolayısıyla işlem yapamıyorsun, değil mi? Üzücü.Limiti aşıyor taksitte
Aslında bende 4060 lısını alıcam ama kredi kartı limiti 1K açık kalıyo
Kanka Predator da iyi de 4060 işte. Omen 4070 daha iyi olur ikisi arasında. Sen ne dersin?GameGaraj istemediğine ve o cihaza limit yetmeyince pekte çok seçenek kalmıyor.
4060 ile 4070 mobil ekran kartları arasında o kadar da fark yok. Predator cihaz panel, soğutma, kasa kalitesi ve işlemci olarak daha önde. Omen cihaz ise ekran kartı ve boyut (?) olarak önde. Konu sahibinin kararına kalmış, alternatif seçenekler bunlar.Kanka Predator da iyi de 4060 işte. Omen 4070 daha iyi olur ikisi arasında. Sen ne dersin?
GameGaraj'dan masaüstü PC almıştım 2021'de anakartı bozuk gelmişti aradım aldılar kontol ettiler değiştirip geri yolladılar.GameGaraj'ın durmadığını nerde gördün?
Bende kendim ekran kartı ve işlemcimi oradan aldım, herhangi bir sıkıntı yoktu ve montajda yardımcı olup gittiler. Bende olumlu izler bırakan bir firma. Hatta geçen sene Slayer 4 4070 modeli almıştım fakat iade edip ROG G16 tercih etmiştim. Teknik servis olarak gayet iyi hizmet sunuyorlar, iade konusunda bende sıkıntı yaşayanları gördüm fakat servis olarak cidden kötü değiller. Konu sahibinin baktığı markalarında çokta ahım şahım bir teknik servisi veya iade politikası yok. Slayer R9T 5060 cihaz hala bu bütçe için en iyi seçenek.GameGaraj'dan masaüstü PC almıştım 2021'de anakartı bozuk gelmişti aradım aldılar kontol ettiler değiştirip geri yolladılar.
4060 ile 4070 mobil ekran kartları arasında o kadar da fark yok. Predator cihaz panel, soğutma, kasa kalitesi ve işlemci olarak daha önde. Omen cihaz ise ekran kartı ve boyut (?) olarak önde. Konu sahibinin kararına kalmış, alternatif seçenekler bunlar.
Daha once adini cismini duymadigim bir marka 2.si ozelliklere ragmen fiyatlari cok dusuk supheye dusuruyor,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.