RTX 4060 oyunda 95 dereceye ulaşıyor

Kasa yazmış hocam açıklamasında.
1 yılda termal macun ne kadar verim kaybeder tam bilmiyorum ama yenilemek denenebilir. Ondan önce ne yapılabilir fikrim yok.

Macun yenilerse garantisi gider baska bir şey yapması daha mantıklı. Kasa camını acıp oynamayı deneyin hava akışı kotu olabilir belki. Ya da fanları yanlış takmışsınızdır hava akışı hiç yoktur:D

En kötü RTX 4060 kart üreticisi markanın bile maksimum sıcaklık değerleri 75-78 derece olur. Kartınızı servise gönderin.

Ayrıca o derecelere nasıl çıkıyor, ekran kartında limit olması gerekiyor.
bende kontrol amaçlı bakmak isterken bu sonuçlara vardım anlamadım yani

fanlar calışıyor mu bi bakın.
çalışıyor kasanın camı var ordan baktım

bende kontrol amaçlı bakmak isterken bu sonuçlara vardım anlamadım yani
Kartı sökün ve servise gönderin, macunları gitmiş gözüküyor kendiniz işlem yapmayın kart daha 1 sene önce çıktı mutlaka garantisi vardır.

Kasa hava akışıyla da herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Boşuna test etmeyin.

Kartı sökün ve servise gönderin, macunları gitmiş gözüküyor kendiniz işlem yapmayın kart daha 1 sene önce çıktı mutlaka garantisi vardır.

ekran kartıyla beraber işlemcidede ısınma sorunu var herhangi bir oyunda onun çözümü nedir? arkadaş 2 fan yetmez dedi şimdi ne olur ne olmaz diye hava akışı için camını çıkartıcam kasanın oda olmazsa esktra fan yada sıvı soğutucu gibi şeyler almam gerekirmi?

ekran kartıyla beraber işlemcidede ısınma sorunu var herhangi bir oyunda onun çözümü nedir? arkadaş 2 fan yetmez dedi şimdi ne olur ne olmaz diye hava akışı için camını çıkartıcam kasanın oda olmazsa esktra fan yada sıvı soğutucu gibi şeyler almam gerekirmi?
hocam kasanızda kaç fan var? ekran kartında 2 fan olması yeterli.

Arkadaşın işlemcisi de aynı şekilde cok ısınıyor. Sorun hava akışında bence.

Ekran kartıyla beraber işlemcidede ısınma sorunu var herhangi bir oyunda onun çözümü nedir? Arkadaş 2 fan yetmez dedi şimdi ne olur ne olmaz diye hava akışı için camını çıkartacağım kasanın oda olmazsa ekstra fan ya da sıvı soğutucu gibi şeyler almam gerekir mi?

Bu arada işlemciniz ve işlemci sogutucu modeliniz ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı