Ekran kartı 4060.
İşlemci AMD Ryzen 5
Daha yeni aldım bilgisayarı her oyunda istediğim FPS'e kadar alıyorum ama abartısız 2 saniyede bir ekran FPS düşmesi yiyor. Sadece oyunlarda değil ana ekranda da bu sorun var monitör ASUS TUF Gaming serisinden kurulduğundan beri yan uygulama yüklemedim PC'ye yarar amaçlı. Sebebi nedir acaba? Çekilmez halde 5 günlük PC 45 bin TL'lik bilgisayarda gezilmiyor kolayca.
Ekran kartı 4060.
İşlemci AMD Ryzen 5
Daha yeni aldım bilgisayarı her oyunda istediğim FPS'e kadar alıyorum ama abartısız 2 saniyede bir ekran FPS düşmesi yiyor sadece oyunlarda değil ana ekranda da bu sorun var monitör ASUS TUF Gaming serisinden kurulduğundan beri yan uygulama yüklemedim PC'ye yarar amaçlı sebebi nedir acaba çekilmez halde 5 günlük PC 45klık bilgisayarda gezilmiyor kolayca bilgisayarcıya götürmek çok istemiyorum 2 şeye tonlarca miktar istiyorlar bilen varsa çok yardımı dokunur.
Ekran kartı 4060.
İşlemci AMD Ryzen 5
Daha yeni aldım bilgisayarı her oyunda istediğim FPS'e kadar alıyorum ama abartısız 2 saniyede bir ekran FPS düşmesi yiyor. Sadece oyunlarda değil ana ekranda da bu sorun var monitör ASUS TUF Gaming serisinden kurulduğundan beri yan uygulama yüklemedim PC'ye yarar amaçlı. Sebebi nedir acaba? Çekilmez halde 5 günlük PC 45 bin TL'lik bilgisayarda gezilmiyor kolayca.
Hayır hiç güncellemedim yabancıyım biraz ilk PC'm 550 700'lere çıkan FPS sıfırlanıyor ekran tamamen donuyor birden düzelince de 10 saniyeye kalmadan aynısı tekrardan oluyor.
Bios son sürüm bir kaç gün oldu windows ile birlikte güncelleyeli sürücülerde de bir sorun şuan gözükmüyor monitörü açarken dissplay pord hatası veriyor no sinyal diye o sebebiyet vermiş olabilir mi
Ya ekran açılıyor ama her açtığımda bu dissplaypord hatası veriyor AMD sürücüsünü de sanırım bir bilgisayarcıda indirmiştim hâlâ çözüm bulamadım anlamadığım bir şekilde