RTX 4060 R7 7800x3D sistem için 3500 TL anakart önerisi

Bütçe
3500
Anakartın pasif soğutması daha iyi ayrıca ekstra SSD slotu ve Wi-Fi ile BT5.2 desteği var.

Hocam aklıma takıldı da onerdiginiz ana kartlarda extradan Wi-Fi özelliği BT5.2 2 adet fazladan RAM slotu dışında pek önemli bir şeye rastlamadim ve bu özelliklerin hiçbiri bana lazım değil benim alacağım kartta da zaten M.2 slot yuvası bulunmakta extradan 1K vermeye değer mi acaba ve DP giriş yok benim alacağım da zaten şu anda hdm girişi ile 180Hz alıyorum.

Hocam aklıma takıldı da onerdiginiz ana kartlarda extradan Wi-Fi özelliği BT5.2 2 adet fazladan RAM slotu dışında pek önemli bir şeye rastlamadim ve bu özelliklerin hiçbiri bana lazım değil benim alacağım kartta da zaten M.2 slot yuvası bulunmakta extradan 1K vermeye değer mi acaba?
Değer o işlemci soğutucu soğutsa bile bu sefer işlemciden mosfetlere ağır bir yük binecektir. Ya mosfet soğutması iyi bir model yada yüksek faz değerli bir model almak zorundasın bu tarz durumda.

Hocam aklıma takıldı da onerdiginiz ana kartlarda extradan Wi-Fi özelliği BT5.2 2 adet fazladan RAM slotu dışında pek önemli bir şeye rastlamadim ve bu özelliklerin hiçbiri bana lazım değil benim alacağım kartta da zaten M.2 slot yuvası bulunmakta extradan 1K vermeye değer mi acaba?

Değer o işlemci soğutucu soğutsa bile bu sefer işlemciden MOSFET'lere ağır bir yük binecektir. Ya MOSFET soğutması iyi bir model ya da yüksek faz değerli bir model almak zorundasın bu tarz durumda.

Tamam hocam aklıma yine bir şey takılırsa sorabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı