RTX 4060 sistemde CS2'de FPS 220'den 100'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

soldadoo

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 9 8945hs rtx 4060 2*8 ddr5 ram
Meslek
öğrenci
RAM
2x8 GB 5600 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 1 TB 7000 6000
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 9 8945HS
Oyuna başlayınca 220-180 FPS alıyorum, CPU %50, GPU %55 kullanım. Rekabetçi veya DM'den sonra ise kullanımlar CPU %40, GPU %35 kadar düşüp FPS 100-140 arası oluyor. Neden olur? (Bilenler açıklasın.)

Oyuna başlayınca 220-180 FPS alıyorum, CPU %50, GPU %55 kullanım. Rekabetçi veya DM'den sonra ise kullanımlar CPU %40, GPU %35 kadar düşüp FPS 100-140 arası oluyor. Neden olur? (bilenler açıklasın.)

Dandik optimizeden oluyor. Sizlik bir olay değil. Sürücü güncellemeyi deneyebilirsiniz belki etkisi olur ama CS 2 genel olarak sorunlu. En sonunda sakinliğe erdim ve sildim :)

Dandik optimizeden oluyor. Sizlik bir olay değil. Sürücü güncellemeyi deneyebilirsiniz belki etkisi olur ama CS 2 genel olarak sorunlu. En sonunda sakinliğe erdim ve sildim :)

Oyun şu an FPS bakimindan eskiye nazaran düzeltildi. 2 hafta önce i5-13500H işlemci ile ortalama 220 FPS alırken su aralar 300 FPS alıyorum. Optimizasyon bakimindan geliştirmeye başladılar sonunda. Arkadaşa önerimiz driver guncel mi kontrol et. Ondan kaynaklı olabilir

Oyun şu an FPS bakimindan eskiye nazaran düzeltildi. 2 hafta önce i5-13500H işlemci ile ortalama 220 FPS alırken su aralar 300 FPS alıyorum. Optimizasyon bakimindan geliştirmeye başladılar sonunda. Arkadaşa önerimiz driver guncel mi kontrol et. Ondan kaynaklı olabilir.

Vallahi hocam bende gittikçe batıyordu. En sonunda ayar oldum sildim zaten az oynuyordum. Yapacak bir şey yok artık belki bir gün yine indiririm.

Vallahi hocam bende gittikçe batıyordu. En sonunda ayar oldum sildim zaten az oynuyordum. Yapacak bir şey yok artık belki bir gün yine indiririm.

Ben de öyle eski CS:GO tadını vermediği icin oynamıyorum artık. Sadece haftalık dropdan dropa. Ekmek teknesi bakimindan guzel oyun :)

Oyun şu an FPS bakimindan eskiye nazaran düzeltildi. 2 hafta önce i5-13500H işlemci ile ortalama 220 FPS alırken su aralar 300 FPS alıyorum. Optimizasyon bakimindan geliştirmeye başladılar sonunda. Arkadaşa önerimiz driver guncel mi kontrol et. Ondan kaynaklı olabilir.

Hangı ekran kartı.

Bende de aynı sekıl.

Ben de öyle eski CS:GO tadını vermediği icin oynamıyorum artık. Sadece haftalık dropdan dropa. Ekmek teknesi bakimindan guzel oyun :)

Ama sız genel olarak drop ıcın gırıyorsunuz ben gunluk 6 saaat oynadıgımda boyle oluyor.

Hangı ekran kartı.

Bende de aynı sekıl.

Ama sız genel olarak drop ıcın gırıyorsunuz ben gunluk 6 saaat oynadıgımda boyle oluyor.

RTX 4050 var. Forumlarda ve Reddit de 2. 3. Elden sonra FPS düşüşü olduğunu okumuştum. Düzeltildi mi duzeltilmedi mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı