RTX 4060 sistemde Last of Us Part 1 2K'da VRAM kullanımı %110 gözüküyor

İşletim sistemi
Windows 11

Hexcc

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Gigabyte RTX 4060
4060 ile 2K ayarlarda oynuyorum. Yavaş akan oyunlarda pek FPS derdim yok açıkçası ama bu VRAM kullanımı sorun olur mu? Diğer oyunların çoğunda böyle bir ibare olmadığından dikkat etmedim. 2 yıldır oyunları 2 k yüksek Ultra ayarlarda oynuyorum. Bunu da böyle oynamak istedim ama bir sorun çıkar mı acaba? Expedition 33'ü de 2K Epic'te bitirdim.

1756555363156.png

DLSS kalite ayarında.

Bu ayarlarda 65-85 arası gidiyor şu an FPS.

4060 ile 2K ayarlarda oynuyorum. Yavaş akan oyunlarda pek FPS derdim yok açıkçası ama bu VRAM kullanımı sorun olur mu? Diğer oyunların çoğunda böyle bir ibare olmadığından dikkat etmedim. 2 yıldır oyunları 2 k yüksek Ultra ayarlarda oynuyorum. Bunu da böyle oynamak istedim ama bir sorun çıkar mı acaba? Expedition 33'ü de 2K Epic'te bitirdim.

Eki Görüntüle 2565702

DLSS kalite ayarında.

VRAM kullanımı 7900 MB'ı görüyorsa evet sorun olur.

Eki Görüntüle 2565702

DLSS kalite ayarında.

Sorun olur oyun ortasında seni VRAM yetmezliği sebebiyle atabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı