CikiBavyer
Megapat
Eski bir kart olmasına rağmen geçen günlerde çıkan RE4 Remake'yi 50 FPS civarında oynadım düşükte. Zaten son 2 yılda yeni çıkan AAA oyunlarda aldığım ortalama FPS değerleri 45-50'de git gel yapıyordu. (1080p) Tamamen ölü bir kart değildi yani. Tabi katili Last Of Us oldu gibi gözüküyor.1050 Ti çok eskidi bu oyunu zaten iyi durumda oynatamaz ama GTX 1650 testi bile içler acısı. Bu devirde 1080p için RTX 3060 12 GB altı kart alınmaz diyordum şu an fikirlerim RTX 3080 12 GB veya RX 6800 aşağısı alınmaz olarak değişti.
Bir tek WattMan için söylemedim ben de AMD kullanıyorum böyle ufak tefek hataları var. Demek istediğim NVIDIA gibi bir yazılım yapması. Kimsenin AMD de şöyle hata var diyememesi lazım.
Eski bir kart olmasına rağmen geçen günlerde çıkan RE4 Remake'yi 50 FPS civarında oynadım düşükte. Zaten son 2 yılda yeni çıkan AAA oyunlarda aldığım ortalama FPS değerleri 45-50'de git gel yapıyordu. (1080p) tamamen ölü bir kart değildi yani. Tabii katili Last of Us oldu gibi gözüküyor.
Optimizasyon çok iyi olsa zaten hala daha GTX 970, 780, 1050 Ti, 960 gibi kartlar yaşıyor olurdu planlı eskitme durumu var bir de.
AMD'nin yaziliminin arayuzu falan daha iyi ve kullanici dostu bu arada. Ama ufak tefek hatalari oldugu biraz dogru. Fakat hatalari hizli cozuyorlar. 2-3 sene icinde artik AMD hatasiz diyebiliriz gibi geliyor bana ama bakalim zaman gosterecek.
2023 yılında her çıkan oyuna sorunlu deniyor. Böyle bir şey yok. Oyunların sistem gereksinimleri yükseldi. Rahat oynamak için artık 32 GB RAM, 12 GB VRAM gerekiyor. İşlemcinin en az 6 çekirdekli ve güçlü olması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.