Arkadaşlar selamlar. Birkaç gündür aniden mavi ekran hatası alıyorum. Ekran kartım ve işlemcim güncel olmasına rağmen bunu yaşıyorum.
Herhangi bir program açıp takıldığımda Google vb. bazen kendiliğinden kapanıyor bazen bağlantı kopuyor. Masaüstünde sağ tık yaptığımda bile masaüstüm gidiyor Alt Tab ile programlara geçiyorum. Claus admin help sistemi alalı 1 yıl oldu sadece son 1 haftadır bunu yaşıyorum.
Şu anda hastaneye refakatçi olarak gitmem gerekiyor hastaneden gelince yapacağım teşekkür ederim.
Disk bu durumda BIOS güncellemesinden pek anlamıyorum elimde USB yok arkadaşımla halletmeye çalışacağım. Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim.
Kaspersky'i siliyorum bu mavi ekran hatasını yaşadığımda Windows 10 güncellemesi - ekran kartı güncellemesi ve Kaspersky programı oyunumun hile korumasını trojan deyip delirmişti sizde kaspersk ye değinmişsiniz.
Realtek programını yükledim 1 2 gün içinde mavi ekran gelmez ise çözüldü olarak işaretliyeceğim. @claus Teşekkür ederim.
Pardon Windows 10 bilgisayarım ve Windows 10 seçiyorum açarken güvenlik duvarı engelledi diyor yine de çalıştır diyorum yöneticide açıyorum ona rağmen bu hatayı verdi şimdi güvenlik duvarını komple devre dışı bıraktım şimdi yüklendi. Tekrar mavi ekran olacak mı bekleyip göreceğim.
Pardon Windows 10 bilgisayarım ve Windows 10 seçiyorum açarken güvenlik duvarı engelledi diyor yine de çalıştır diyorum yöneticide açıyorum ona rağmen bu hatayı verdi şimdi güvenlik duvarını komple devre dışı bıraktım şimdi yüklendi. Tekrar mavi ekran olacak mı bekleyip göreceğim.