Çözüldü RTX 4060 sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mahsun Gölal

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1fDLxNOizMgp4MeetE3QjQjHsgx4hgJpU/view?usp=sharing
RAM
Corsair 32GB(2x16) Vengeance 5200Mhz CL40 DDR5 AMD EXPO Ram
SSD veya HDD modeli
GoodRam 2TB PX600 NVMe PCIe 4.0 Okuma 5000MB-Yazma
Ekran kartı
Gainward GeForce RTX 4060 Ghost 8GB GDDR6 128 Bit
Anakart
Asus PRIME A620M-K 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DD
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600X 5.30 Ghz 6 Çekirdek 32MB AM5 5nm
Arkadaşlar selamlar. Birkaç gündür aniden mavi ekran hatası alıyorum. Ekran kartım ve işlemcim güncel olmasına rağmen bunu yaşıyorum.
Herhangi bir program açıp takıldığımda Google vb. bazen kendiliğinden kapanıyor bazen bağlantı kopuyor. Masaüstünde sağ tık yaptığımda bile masaüstüm gidiyor Alt Tab ile programlara geçiyorum. Claus admin help :) sistemi alalı 1 yıl oldu sadece son 1 haftadır bunu yaşıyorum.

@claus

Son düzenleme:
BIOS güncelle. Güncelleme sonrası tekrar gir restore defaults yap.
Kaspersky test amaçlı sil. RAM ve CPU değerleriyle oynadıysan IP'ta et.
Bunu yükle.
Bunları yap ve gelişmeleri bildir.
Disk Testleri'de yapıp sonuçları yolla.

Şu anda hastaneye refakatçi olarak gitmem gerekiyor hastaneden gelince yapacağım teşekkür ederim.

1718466102029.png
1718466084987.png

Disk bu durumda BIOS güncellemesinden pek anlamıyorum elimde USB yok arkadaşımla halletmeye çalışacağım. Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim.
Kaspersky'i siliyorum bu mavi ekran hatasını yaşadığımda Windows 10 güncellemesi - ekran kartı güncellemesi ve Kaspersky programı oyunumun hile korumasını trojan deyip delirmişti sizde kaspersk ye değinmişsiniz.
Realtek programını yükledim 1 2 gün içinde mavi ekran gelmez ise çözüldü olarak işaretliyeceğim. @claus Teşekkür ederim.

@claus malesef tam oldu heralde derken birden gene mavi ekran verdi önce açık olan opera google sayfaları crash verdi. Minidump dosyasını bıraktım

Son düzenleme:

Realtek'i güncelledim şimdi fakat AMD sitesindeki en baştakini indirip açtığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diyor.
https://www.amd.com/en/support/down...yzen/ryzen-7000-series/amd-ryzen-5-7600x.html bu sitedeki Windows 10 için olan en baştakini indirmeyi deneyeceğim.

https://www.amd.com/en/support/down...yzen/ryzen-7000-series/amd-ryzen-5-7600x.html bu sitedeki Windows 10 için olan en baştakini indirmeyi deneyeceğim.
Deneme. Kafanıza göre bir şeyler deneyecekseniz neden soruyorsunuz ?
AMD sitesindeki en baştakini indirip açtığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diyor.
Kullandığın Win sürümüne göre indirdin değil mi ? Yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Deneme. Kafanıza göre bir şeyler deneyecekseniz neden soruyorsunuz?

Kullandığın Win sürümüne göre indirdin değil mi? Yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Pardon Windows 10 bilgisayarım ve Windows 10 seçiyorum açarken güvenlik duvarı engelledi diyor yine de çalıştır diyorum yöneticide açıyorum ona rağmen bu hatayı verdi şimdi güvenlik duvarını komple devre dışı bıraktım şimdi yüklendi. Tekrar mavi ekran olacak mı bekleyip göreceğim.

Pardon Windows 10 bilgisayarım ve Windows 10 seçiyorum açarken güvenlik duvarı engelledi diyor yine de çalıştır diyorum yöneticide açıyorum ona rağmen bu hatayı verdi şimdi güvenlik duvarını komple devre dışı bıraktım şimdi yüklendi. Tekrar mavi ekran olacak mı bekleyip göreceğim.
Tamamdır. 1 gün kontrol et mavi ekran almazsan da bildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı