Çözüldü RTX 4060 sistemde Minecraft'ta anlık FPS düşmesi yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda.22

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem.
RTX 4060.
Ryzen 5 5600.

Uçarken veya oynarken anlık FPS düşüşleri yaşıyorum ve bu beni oldukca rahatsız ediyor FPS ayarıda yapıyorum ama gene yaşıyorum.

Sistem.
RTX 4060.
Ryzen 5 5600.

Uçarken veya oynarken anlık FPS düşüşleri yaşıyorum ve bu beni oldukca rahatsız ediyor FPS ayarıda yapıyorum ama gene yaşıyorum.

Yeni chunk yüklenirken yaşanan bir durum. Aynı şey bende de var ama en iyi çözüm sanırsam işlemci güçlendirmek. Fakat sizin işlemci gayet yeterli gibi.

Sistemimde 16 GB RAM mevcut Minecraft orijinal değil onu eklemeyi unutmuşum.

Hocam sorun şimdi çözüldü gibi grafiklerden biraz kıstım akıllı animasyonu ve bölgesel işlemeyi açtım sorun kalmadı gibi şimdilik.

Hocam bir de çok ufak bir sorum olacak benim ekranım 144 Hz bu yüzden FPS'i 144'e sabitledim onu sınırsız yapsam ekran kartını çok yorar mıyım?

Sistemimde 16 GB RAM mevcut Minecraft orijinal değil onu eklemeyi unutmuşum.

Hocam sorun şimdi çözüldü gibi grafiklerden biraz kıstım akıllı animasyonu ve bölgesel işlemeyi açtım sorun kalmadı gibi şimdilik.

Hocam bir de çok ufak bir sorum olacak benim ekranım 144 Hz bu yüzden FPS'i 144'e sabitledim onu sınırsız yapsam ekran kartını çok yorar mıyım?

İşlemcini yorar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı