RTX 4060 sistemde PSU 80+ olmazsa sorun olur mu?

ICEFLASH

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
High Power HPQ-500ST-H12s bende bu var, sıstemım ıse RTX 4060 i5 12400 F 1TB SSD RAM 16 aklıma suphe dustu sertıfakısı yok yenı PSU alacak param yok ama cok kotuyse belki zorlayıp degısırım. 9 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı sımdıye kadar ama suphelendım.
İnternetten bakıca 80+ var diyor ama urunun ustunde yazmıyor.

High Power HPQ-500ST-H12s bende bu var, sıstemım ıse RTX 4060 i5 12400 F 1TB SSD RAM 16 aklıma suphe dustu sertıfakısı yok yenı PSU alacak param yok ama cok kotuyse belki zorlayıp degısırım. 9 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı sımdıye kadar ama suphelendım.
Değiştir o PSU'yu bomba resmen.
Bütçe nedir?

Değiştirmeni öneririm kötü bir model. Bir de 80+ kısmı önemli değil önemli olan kısım içindeki bileşenlerin kalitesi. Satıp bunu alabilirsen güzel olur:

Değiştirmeni öneririm kötü bir model. Bir de 80+ kısmı önemli değil önemli olan kısım içindeki bileşenlerin kalitesi. Satıp bunu alabilirsen güzel olur:

nerwey satabılırm bilgisayarcılar alırmı

Değiştir o PSU'yu bomba resmen.
Bütçe nedir?

O kadar kotu mu benı şu ana kadar ıdare ettı

Nerwey satabılırm bilgisayarcılar alır mı?

Sahibinden ve Letgo üzerinden satabilirsiniz. Bilgisayarcıya verirseniz hızlı satarsınız ama ölü fiyat verir muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı