EymK
Decapat
Daha fazla
Hocam tek PSU yansa sorun yok kendiyle birlikte sistemide götürürse sıkıntı olur.
Kendi psunuzu kullanmayacaksanız satıp, attığım FSP 650W alabilirsiniz, satamam diyorsanız da MSI 600W'ı 1400 üzerine 100 daha koyup alabilirsiniz.
Yeterlidir. Bilgisayarın prizden çekeceği maksimum 350 watt civarıdır diye tahmin ediyorum. %65-%70 yükte verimliliği belki düşecektir ama sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. İsterseniz daha sonra güç kaynağını yükseltebilirsiniz zaten.
Önemli olan bilgisayarın yük altında 12v kanalına binecek yük, çift kanal 12v güç kaynaklarında bundan dolayı sorunlar oluşabiliyor ancak sizin bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Zaten sentetik testlerde gerçekçi senaryolar test edilmiyor. En kötü kartın maksimum güç tüketimi bir miktar kısıp idare edilir zaten.
Düzenleme: Belki bu konu işinize yarayabilir:
Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!
Önceden yaptığım PSU Tier List konusunu yenileyip sunmak istedim, biraz renklendirme yaptım, yeni ürünler de ekledim. Kafam bazı noktalarda çok karıştı, hata yapmış olabilirim, özür dilerim. Yeşil: Kategorisi için öne çıkan ürün(ler). Mavi: Genel anlamda iyi olan, ama bazı sorunları sebebiyle...www.technopat.net
Evet arkadaşın dediği gibi undervolt yaparak da şu anki PSU ile kullanabilirsiniz.