RTX 4060 sisteme kasa, PSU ve sıvı soğutma önerisi

Aktunc38

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.

Bundan 1.5-2 sene önce güzel bir hazır sistem satın aldım. Aldığım zaman kasaya fazla para harcamak istemediğim için pek de iyi olmayan bir kasayla birlikte almıştım. Kasanın içerisindeki parçalardan memnunum fakat kasayı hem görünüş olarak pek sevmiyorum hem de içerisinde gelen PSU çok fazla gürültülü çalışıyor. Sizden öyle çok uçuk fiyatlarda olmayan, oldukça sessiz çalışan, ışıklı mışıklı şık bir kasa (PSU dahil olursa daha uygun olur) ve kasayla uyumlu olacak bir sıvı soğutma tavsiyesi istiyorum.

Parçalar şunlar.

Anakart Gigabyte A520M k v2.
GPU Gainward RTX 4060.
CPU R5 5600.

Öncelikle merhaba.

Bundan 1.5-2 sene önce güzel bir hazır sistem satın aldım. Aldığım zaman kasaya fazla para harcamak istemediğim için pek de iyi olmayan bir kasayla birlikte almıştım. Kasanın içerisindeki parçalardan memnunum fakat kasayı hem görünüş olarak pek sevmiyorum hem de içerisinde gelen PSU çok fazla gürültülü çalışıyor. Sizden öyle çok uçuk fiyatlarda olmayan, oldukça sessiz çalışan, ışıklı mışıklı şık bir kasa (PSU dahil olursa daha uygun olur) ve kasayla uyumlu olacak bir sıvı soğutma tavsiyesi istiyorum.

Parçalar şunlar.

Anakart Gigabyte A520M k v2.
GPU Gainward RTX 4060.
CPU R5 5600.
Kasa ve PSU için bütçen nedir?

Şu an bütçem hazır değil. Buradan gelen tavsiyelere göre kendime bir bütçe oluşturacağım. Dediğim gibi çok uçuk bir fiyat olmasın. Orta halli bir şey istiyorum.
Kasa:

Psu:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı