- Makaleler
- 4
@mettozbey Hocam kesin bilgim yok. Denk gelmedim bu tarz soruna. Etiketlediğim üyenin cevabını bekleyin.
Kurarsınız da gerek kalmayabilir belki. Biraz sabırlı olun cevap gelsin ona göre hareket edin.hocam sıfırlarsam driverlar sistem uygulamalarını hepsini kurabilirim herhalde değil mi?
Kurarsınız da gerek kalmayabilir belki. Biraz sabırlı olun cevap gelsin ona göre hareket edin.
@mettozbey adınıza sevindim hocam.
Minecraft GPU'ya değil CPU'ya yüklenen bir oyun. Grafik ayarlarından oyunun EXE'sini seçip harici ekran kartı( yüksek performanslı NVIDIA GPU) seçeneğini seçip kaydedin.
Performans moduna alınca ısınmadığından fanlar çalışmıyor olabilir mi? Sıcaklık değerleri nasıl oluyor?Evet onu yaptım ancak 5 watt gibi bir değer de değil yani her neyse hocam sorunu çözdüm aslında az kalsın sıfırlayacaktım
Ufak bir sorun var akşam FurMark'ta 90 watt görürken şu an da 23 watt sabitliyor kendini.
Omen Gaming Hub'dan performansa çekince 120watt görüyorum tamam ancak fanlar dönmüyor Allah Allah ya.
@GFYT hocam ayarlardan her şeyi sıfırla yaparsam sizce sorun düzelir mi?
Performans moduna alınca ısınmadığından fanlar çalışmıyor olabilir mi? Sıcaklık değerleri nasıl oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.