RTX 4060 Ti 16 GB vs RX 6800 XT

Her driver geldiğinde güncellerken acaba kartımın performansı düştü mü diye düşünücek sizsiniz.

Sizin fikriniz saygı duyarım.
Bu fikir değil, gerçek. RX 7700/XT falan çıkarsa onunla karşılaştırırsınız. Bir de FSR 3.0.
Her driver geldiğinde güncellerken acaba kartımın performansı düştü mü diye düşünecek sizsiniz.
En az AMD kadar, NVIDIA tarafında da yazılımsal problem var ama siz bilirsiniz. Ayrıca daha fazla para verip, yine yazılımsal problem yaşamak, büyük bir hayal kırıklığı olmalı.

Her driver geldiğinde güncellerken acaba kartımın performansı düştü mü diye düşünücek sizsiniz.
Bu arada NVİDİA içinde geçerli. Bazı driver getirdiklerinde FPS oyunlarında yerlere düşüyor FPS'niz.

Milletin rx 580'de yaşadıkları sıkıntılar yüzünden. Kullanmayanlarda aynı şekilde. Görüyolar hmm böyle olmalı diyerek direkt kötülüyolar. Ben AMD'ciyim. NVİDİA'ın sürekli birşeylerden kısmasına ayar olmaya başladım.

4070 Ti 4080 ve 4090 ile yarışamaz doğru diyorsunuz.

AMD işlemcilerini seviyorum güzel bence. Ama ekran kartında Nvidia daha iyi gibi geliyor.

Bu fikir değil, gerçek. RX 7700/XT falan çıkarsa onunla karşılaştırırsınız. Bir de FSR 3.0.

En az AMD kadar, NVIDIA tarafında da yazılımsal problem var ama siz bilirsiniz.
Hocam sizde DLSS 3 ve frame generation ile bozmuşsunuz kafanızı.
AMD işlemcilerini seviyorum güzel bence. Ama ekran kartında Nvidia daha iyi gibi geliyor.
Ben kötü demiyorum ama fiyatlarına bakın verdiği performansa bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı