RTX 4060 Ti 8 GB vs RTX 3070

176187

Kilopat
Merhaba, uzun süredir bilgisayar toplamıyorum. Yeni GPU'lar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Konuştuğum internet kafe sahibi 3070'in 4060 Ti'dan daha iyi olduğunu söyledi. Pek emin olamadım çünkü abimin sistemine 4060 Ti takılı ve benzer performans veriyor. Ayrıca internette gördüğüm kadarıyla güç tüketimi ve genel güç olarak 4060 Ti daha iyi duruyor. Sizin fikriniz nedir?

İnternet kafeci ne anlar en son sorulacak adama sormuşsun,bu adamlar 40K ya 3050 dizen adamlar. Olaya sadece FPS olarak bakmayacaksın. 4060Tİ genel anlamda 1 gömlek üstün 3070 den.

Merhaba, uzun süredir bilgisayar toplamıyorum. Yeni GPU'lar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Konuştuğum internet kafe sahibi 3070'in 4060 Ti'dan daha iyi olduğunu söyledi. Pek emin olamadım çünkü abimin sistemine 4060 Ti takılı ve benzer performans veriyor. Ayrıca internette gördüğüm kadarıyla güç tüketimi ve genel güç olarak 4060 Ti daha iyi duruyor. Sizin fikriniz nedir?
3070 daha iyi diyen eleman bunu demeden önce sağlam icmis anlasilan. 3070 cok iyi bir kart ama 4060ti her türlü daha iyi.

Ne kadar forumda bana karşı cıksalarda o kartı 8 GB'ın yeterli oldugunu düşünmüyorum ozellikle birkaç sene içinde cıkacak oyunlar VRAM'de sıkıntı yaşatabilir onun haricinde güç tuketimi ve yeni olması sebebiyle 4060 Ti daha mantıklı.

Ne kadar forumda bana karşı cıksalarda o kartı 8 GB'ın yeterli oldugunu düşünmüyorum ozellikle birkaç sene içinde cıkacak oyunlar VRAM'de sıkıntı yaşatabilir onun haricinde güç tuketimi ve yeni olması sebebiyle 4060 Ti daha mantıklı.
1080P için yeterli + olarak FG var. Niye yetmesin. 1-2 optimizasyonu kırık oyun çıktı diye 8GB VRAM bitti demek yanlış.

1080p için yeterli artı olarak fg var. Niye yetmesin. 1-2 optimizasyonu kırık oyun çıktı diye 8 GB VRAM bitti demek yanlış.

Ben kesinlikle oynatmaz vb demedim ama yeni oyunlarda tatsız FPS dropları yapabilir onun harici performansı ust duzey bir kart zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı